مدیر کجا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ فرقی نکرده ، فقط یه طرح انداختم گردنم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
مدیر کجا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ فرقی نکرده ، فقط یه طرح انداختم گردنم (sm120)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دو ماه پس از البوم تو راهی ـش (sm98)
من مدرن تاکینگ پرستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
modern talking parast(sm2)
اینجوری هم که میگی نه ولی کلا جو زیاده(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوشمندش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من قیاس کردم ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشم هنوز هم که هنوزه فقط ناصر عبداللهی گوش میکنه و بس
بعضی ها یه جریانی رو میسازن که تا دهه ها باقی میمونه !
فضای مجازی نبود ولی 90% میشناختن... ولی مرتضی پاشایی تازه داشت رشد میکرد .. در حد اون نبودنقل قول:
شک ندارم رفیق محسن یگانست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو روز نبودم اعجوبه ای دیگر ظاهر شد(sm120)
انگار خدا داره مستقیما اینا رو برا من نازل میکنه !نقل قول: