نکنه مدیر عامل شدی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله که همه سودـشو ببریم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نکنه مدیر عامل شدی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله که همه سودـشو ببریم (sm120)
اوضاع خوب نیست؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سودی نداره فقط هفته پیش سه شب بی خوابی کشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم اینا قبول نمیکنن(sm120)گفته بود که بزودی دوستام رو میارم به تالار.. انگار عروسیه(sm2)نقل قول:
کاملاّ موافقم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته مرتضی پاشایی هم واقعا حیف شد ، هم از لحاظ جوونیش ، هم از جنبه که تازه داشت خودشو پیدا میکرد تو سطح اول موسیقی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارهای آخرش فوق العاده بود ، انگار هرچی به مرگ نزدیک تر میشد حس قدرتمند تری تو ترانه ها و آهنگهاش شکل میگرفت !
نگران منی تا سالها زمزمه میشه بدون شک !
بنظرم آلبومش حرفهای زیادی برای گفتن داره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه خودشو پیدا کرده بود
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازم نخواه با تو بمونم... تو هیچی از من نمیدونی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
300 تومن به اعتبار بت پارسم اضافه شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین 6000 تومن حسابشو شارژ کرده,چون نام کاربری منو به عنوان معرف نوشته بود 300 تومن هم حساب من شارژ شده(sm120)
فکر کنم واسه اینه که تو بدترین شرایط هم با خدا تعارف دارمنقل قول: