(sm74)(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بعضی روزا بگیره همین جوری پشت سر هم درد میکنه . بعضی روزام درد نمی کنه
ولی نسبت به قبل بیشتر شده باید برم
آقا
کله بیگیر تی ک و ن فووووخا(sm120)
برو جراحی کن خیال خوتو راحت...(sm74)
یه بار رفتم درمانگاه برا دندون عقل م اون یه کم سیاه شده بود دیوث گفت کار من نیس
ولی اگه سالم بود می کشید 15 تومن
مجبور شدم برم دکتر آزاد .
آقا ی جا رفتم میگفت 150 . یه جا دیگه رفتم یه زنه بود میگفت صد تومن می گیرم همین جووری هم در میارم
خلاصه گفتم کمتر . یهو از صد آوردمش 50 (sm2)تعجب کردم انقد تخفیف
آقا خلاصه ما رفتیم نشستیم و بنده خدا یه نیم ساعت با دندونم ور رفت
یعنی انقد دهنمو تا آخر باز کرده بودم خودش خسته میشد بسته میشد دکتره به زور بازش میکرد .
یه کردنی ازم شد تو تاریخ بنویسن . دندون رو خورد خورد برام در آوردم نه یه جا . هر کاری میکرد سفت بود
فکم گاییده شد تا همه رو خورد کرد در اورد لثه م پاره شد . تازه اون باز بهتر ازین بود این نصفش رو نیست توی لثه ست بدبختی
منم یه دندون پر کرده دارم زمستونه یه دردی میگیره که نگو....
(sm54)
میگم هادی عقلش درست حسابی کار نمیکنه پس داستان اینجوری بوده....(sm70)نقل قول:
اون یکی دندون عقلت هم بکشی باید ببرندت تیمارستان...(sm128)
کسکش (sm2)
شب جمعه با ابی - گوگوش - داریوش - هایده - مهستی
چه شود (sm50)
داری رفته رفته کصخول تر میشی بیچاره... (sm36)
نقل قول:
دیوث اینا همشون آلبوماشونو داری به ما طعنه میزنی...(sm51)
من بیچاره دو سه تا آلبوم ترکی بیشتر ندارم خسته شدم از بس تکراری گوش دادم...(sm172)
دندانای منم خیلی داغونن (sm81)نقل قول:
کسیکه میره دندان پزشکی باید میلیونر باشهنقل قول:
هزینه هاش نجومیه (sm1)
شروع بی پایان از ابتدای آغاز
طلوعی بی قدرت از پرواز تا پرواز
(sm50)
این پسره رپره صادق خیلی عالی میخونه
کاراش دلچسبه
از دردهایم به درد گفتم گریست ...
استاد دمش گرم امتحان نگرفت (sm128)
نیلوفر محبی ،
از نهان تا بیکران ... (sm27)
مخصوصا اهنگ نامه (sm50)
دندان سلام واقعا یه نعمته .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد نرسیدیم تا خراب شدن درد میکنن میزنن به عصبت پدرتو در میاره (sm178)
مال سیگارم هست . دود دندونو میگاد (sm2)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
whfv nd,e ;,kd
(sm2)
فارِس مره بوسوختما چرا نایی تو(sm50)
کی زندگی همش غمه(sm172)
خدا می رفت و یک مادر پرستار زمین می شد (sm50)
نزدیک 70 صفحه نخوندم.
من هر سه وعده غذایی هم مسواک میزنم اما جنس دندانام خیلی خرابه(sm74)نقل قول:
هوووووووووووووووووووووووو وم بدون من خیلی خلوت کردین...!(sm50)
اخیرأ طی اعلامیه ای که بدستم رسید معلوم شد هادی موتاده...(sm30)
میثم از این دنیای به این بزرگی همینا رو داریم...(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غذاهایمان همش الکی نه شیر و کره ای پنیری چیزی درست حسابی مونده تغذیه مون همش کشکه خوب معلومه که دندنون نمیمونه واسه آدم...(sm81)
قدیم قدیما زنا 5 تا 6 تا بچه میزاییدن حالا یه دختری دو بچه بیاره دیگه پوکی استخوان سهله پوکی مغز هم میگیره...(sm54)
(sm50)
نه دیگه تعطیل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علاجی نیست میثم....(sm74)
اومدن گفتن اینترنت دیگه حجمش نامحدوده من فلک زده هم گفتم به به دیگه خیالمون از بابت حجم راحت شد حالا کسی هست بتونه اعتراض کنه آخه این کار کجای دنیا دیده شده که ما هم دومش باشیم...؟(sm178)