ناهار دلمست (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
ناهار دلمست (sm51)
شب میام گولت میزنم شبا محیط شیطانی تره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزه نگرفتی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز عمرم از دیروز بدتر
عمری که هر نفس بی غم نمیگذره (sm85)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی روزا اره
پس تو چطور میگی پوریا (sm98) قبلا اسمشو میدونستم یادم رفت گفتی پوریا چیزی یادم نیومد (sm70)نقل قول:
(sm77)خب معلومه که نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من با این چیزا میونه ای ندارم خداروشکر از دین مذاهب فاصله گرفتم تو زندگیم (sm10)
آتی کنترل پنل رفتی ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله درخواستِ دوستیتو پذیرفتم
اولیشم نوید خوشگله بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با هرکی حال کنم یه درخواست براش میفرستم (sm120)