میگم مدلای مختلفی که نداره آنتنه ؟ ! اوکی خبر میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میگم مدلای مختلفی که نداره آنتنه ؟ ! اوکی خبر میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا رسول االه نیستی ببینی مدیران این انجمن چون می کنند (sm2)
چرا یه مدل دیگه داره 500 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm194)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الان 500 تومنیه ست ؟! (sm74) یا 200 تومنیه ؟! عکس اونم بفرستنقل قول:
امیر لیلافروهرو 320 دانلود کردم کیفیتش خیلی خوبه زمین تا آسمون بود با اونی که داشتم دهنت گلاب دستت طلا ! (sm51) (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدجوری تو کف اینم بیاد نصب کنم (sm50)
امروز / رامسر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)یک روز و 10 ساعته قط نشدم (sm2)مودم خوب چیکارا که نمیکنه
محسن خیلی بد سلیقس اصن لباساش خوب نیس یادمون باشه موقع کنسرت دادن حواسمون بش باشه (sm2)
عینکشم خیلی رو مخه (sm2)زیر چشاش کبود شده چرا ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هر دیقه با یه دیوث عکس میگیره نشد یه عکس با کیفیت تکی بفرسته اه .. (sm3)
نقل قول:
(sm74)مشکل کبدی
(sm2)الی یه عکس از حالت روشن ازش میگیری بفرستی ؟ با کیفیت باشه ها ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طفلک خیلی زیر چشاش گود افتاده و سیاه شده (sm81)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)اون چیزی که انتظارشو داشتم نبود
نه ...نقل قول:
کیفیتش همین قدره ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم سرور باران از سرور سافت 98 هم بالاتره .. الان دانلود کردم ازونجا تا 400 میره ولی اینو دان کردم تا 500 هم میره (sm2) (sm128)
.. خواستم چراغاشو ببینم اگه قشنگ باشه منم بگیرم (sm2)ولی مهم نیست .. (sm2)نقل قول:
10 سال از من بزرگتر تشریف داره (sm59)
(sm2)
البوم کاوه یغمایی بیاد چاوشی و یزدانی لوله میشن میرن کنار
تو ظل تابستون چه بارونی میاد کلا شسته شدم
اوباما اعلام کرد :
من کنت مولاه ،فهذا هیلاری مولاه..
(sm120)
امیر این لینک فیلمارو چطو پیدا میکنی.پرسرعتم هستن.میگی(sm54)
720 اینو میتونی بدی duel 1971 .مرسی(sm10)
4-5تاشو دیدم عالیه.همه رو میگیرم(sm120)
کجا رامسره ؟ بگین بریم دیدنشنقل قول:
تُـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــف من امروز رامسر بودم (sm81) کوجا بود دقیقا کوجا بود (sm81)
چه خنده ی تلخی رو لبش ـه... (sm172) به زور... (sm172) مصنوعی... (sm172)
(sm120)
صفا
"براي محسن"
از روزي كه درلباس سربازي ديدمت تا امروز كه رداي سربلندي و موفقيت به تن داري، سال ها مي گذرد.چه روزهاي تلخ و شيريني را گذرانديم.با هم خنديديم.با هم شانه به شانه گريه ها كرديم.بحث كرديم.قهر كرديم و آشتي كرديم.چقدر دردهايمان شبيه هم اند.چقدر شبيه دردهايت هستي. دوست خاكي و مهربان من! برادر من! عزيز من! تولدت مبارك.
(sm81)
تو قسم خورده بودی که منو درکم کنی
چشمامو میبندم به روت بهتر ترکم کنی ... (sm81)
به خداحافظی تلخ تو سوگند... نشد... (sm50)
دیدم حسامی ویدیو گذاش نمیدونم گذاشتین یا نه ..
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]