(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) پس فردا آلبوم مياد (sm81)
منتشر شد
(sm2)
زیر اپ ...
ممرم ممرم ممرم (sm2)نقل قول:
(sm50)دیرِ
گفتم 9 (sm50)(sm2)
حالا هی منو مسخره کنین (sm142)
دیدین درست بود(sm142)
بنده خدا مستخدم ما (sm81)
از این به بعد هر آلبومی بخواد بیاد میرم پیش این فروشگاه داره تاریخ میگیرم(sm2) شرکت چیه (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39) تو هم بودی(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
اقا تاریخ اعلام شد دیگه دمو بذاریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچ موقع به اشنای مستخدم شما چیزی نگفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا من هیچ وقت با مقدسات شوخی نمیکنم احسان جان(sm10)
قرار بود 2 روز مونده اعلام کنن (sm70)
دیره(sm1)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت نگفتی که شماره مستخدم رو دارم و ...(sm142)
همون روز من رفتم خبر گرفتم هم یه چیزایی گفتی
همون موقع هم گفتم این فروشگاه داره کارش درسته
(sm70)
تو یکی دیگه چیزی نگونقل قول:
ممرم ممرم ممرم این بود ؟(sm120)
با اجازه (sm39)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعلام شد بالاخره یا فیلم درمیارین(sm120)
(sm70)(sm174)نقل قول:
آدم یاد روزای آخر رمضون میوفته هرکی یه روزو عید اعلام کرده (sm2)
تا الان دو تاریخ دادم
یکی سر آلبوم شادمهر که حتی خودش هم نمیدونست کی میاد (sm120)
یکی هم سر این البوم که بازم هیچکی نمیدونست (sm120)
قوه تخیل رو دارید ؟(sm120)
کاش همه روزای خدا سه شنبه بود (sm50)
اینو اره (sm120) اما باقیشو تکذیب میکنم . یادم نیسنقل قول:
باقیش رو نخوندی پس (sm70)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)کاش این هفته بود
خوبست (sm111)
کاش فقط ای کاش...(sm50)نقل قول:
خوب است
خوبست قدیمی شده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیره انشالله خیره ...(sm2)
سینجول پاسارگاد پلی شد (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]١٥ مهر آلبوم منتشر ميشه جهت اطلاع بايد بگم امروز مجوز البوم صادر شد و هيچ ... يا حق
(sm120)
بین آلبوما فاصله افتاده از آمادگی دور شدم خدا کنه قبلش یه آلبوم تدارکاتی بیاد برگردم به شرایط مسابقه (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]