نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
v -ray
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
v -ray
خوب نیستم نیاز به آب دارم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نکنه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد اين آهنگ دلم گرفته رو با صداي بابك بيات شنيدي ؟ (sm54)
(sm70)این لپ تاپ جدید asus لیپ موشن داره خیلی باحاله کلاس داره (sm2)مهمون بیاد جلوش کار کنی فکش بیفته
احساس ناخواستگی (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا کلفت شدی ! (sm25)
اونم گند زده؟!(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن تو بگو ماهی گلی من عمرا نمیرم
اعصاب خودمو تا مرداد گند بزنم که چی؟(sm59)
دیشب ساعت 11 رفتم بیرون با متور یعنی باد گرم می زد تو صورتت ..صورتو می سوزوند (sm74)
(sm127)جانم فداي احمدنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm17)
(sm25)نقل قول: