در هر صورت روحش شادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
در هر صورت روحش شادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داداش کجایی؟ نکنه تو آقای ایمنی بودی که دیگه خبری ازت نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر سال 2014 : رویایی دارم رویای آزادی
شادمهر سال 2021: من دلم بارونو خواست بارون دلم خواست (sm74)
ماه مارچ اوکی شد ...
آهنگ جدید >> واقعاً بزودی ...
داداش از عوامل کار خبر نداری؟ میتونی یه خبر بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm117)
نه خبری ندارم ... فقط کامینگش سونه ... اگه دیدی هفته دیگه اومد تعجب نکن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که ایمنی تو کار نباشه خداراشکر..البته اونا هم داغونندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از خبرت احسان جان .فقط اگه تونستی یه خبر از عوامل کار هم بگیرنقل قول:
خیلی دوس دارم نظرتون رو راجع به مهرداد احمدزاده بدونم
تنظیم کننده کم کاری که خودم شخصا بدم نمیاد ازش
تو هر البومی که تنظیم داره اون اهنگ بهترین اهنگ البوم میشه ( نظر شخصیم )
شلیک روزبه بمانی
همه اون روزا صادقی
ندارمت یراحی
حتی همین اهنگ اخر صادقی
و...
سگش شرف داره به خیلی از این تنظیم کننده هایی که چپ و راست اسمشون رو میشنویم و الکی اسم در کردن
تقریبا یه چیزی شبیه به سعید زمانی هست
حتی تنظیمای تر تمیزتر از زمانی هم داشته
شخصا دوست داشتم حالا که شادمهر با این عتیقه ها کار میکنه یه ترک هم میداد احمدزاده تنظیم کنه
به نظرم از چیزی که این چند وقت بوده بدتر نمیشد اوضاع
این آهنگایی که گفتی چند ثانیه گوش دادم ... اینجور تنظیم کننده ها بیشتر فضاسازی میکنن و با ملودی همراهی میکنن سیکل آکورد آنچنانی ندارن که بگیم ارکسترال باشه ( شلوغش نمیکنن ) ... با پیانو کارو جمع میکنن میره ... البته از تنظیم کننده های کیبوردیست خیلی بهترن که به نظرم موسیقی وقتی دچار افت شدید شد که کیبوردیستا رو ریختن تنظیما ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور آهنگا بستگی به صدای خواننده داره و به نظرم برای صدای تنور مناسب تره ... برای صدای چپ کوک خیلی سریع یکنواخت و تبدیل به ناله میشه ...
به نظرم به شادمهر نمیخوره مگر شعری پیدا بشه مثل تقدیر که ملودی روش سواره ...
چه خوبه همه نظر بدن و همراهی کنن ... هر کی هر چی بلده بگه ... انجمن موزیک باید بحث موزیک باشه ...
آقا احسان من چند جا دیدم شما گفتید شادمهر صداش چپ کوکه ،ولی من فکر میکنم شادمهر جنس صداش مثل بیشتر خواننده ها باریتون هست ،چپ کوک تا اونجا که من میدونم خیلی صدای کمیابی هست بین مردان ،و فکر میکنم به اون صدا هایی گفته میشه که در گام های بالا میتونند مثل خواننده های زن بخونند ،مثلا میگند صدای ایرج بسطامی چپ کوک بود ،ولی الان مثلا شادمهر حتی فکر نکنم بتونه در گام خواننده های تنور بخونه چه برسه به چپ کوک ،البته من اصلا ادعایی در موسیقی ندارم ،فقط چون خیلی مختصر راجع به جنس صدا ها مطالبی خوندم و شما هم گفتید در بحث ها شرکت کنید این رو میگم ،ولی باز هم میگم این چیز هایی که گفتم بر اساس همون بررسی مختصر راجع به جنس صدا ها بود و مطمئن نیستم درست باشه .نقل قول:
باریتون برای قدیم بود خدابیامرزتش ... الان صدای اکثر مردها زیره ... صدای زیر هم از نظر من یعنی چپ کوک ... الان اکثر خواننده ها چپ کوک هستن از نظر من ... بخوام مثال بزنم مثل فریدون آسرایی و اندی ... از این جدیدا هم بخوام مثال بزنم مثل بابک جهانبخش که چپ کوک ترین ناله جهان رو داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ساعد باقری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنور و شادمهر ؟ شادمهر یه بار سر آهنگ تکرارم نکن رفت سراغ گام بالا که همه به به چه چه کردن براش که چه ارکسترالی زده ولی از نظر من افتضاح بود ...
احسان جان تکرارم نکن رو شادمهر برای ابی ساخته بود ولی شعرشو ابی خوشش نیومد و شادمهر خودش اونو خوند شاید حتی جز ابی صداهایی مثل نیما مسیحا حامی و ... اونو میخوندن بهتر میشد ولی من خودم از اون دسته ای هستم که جزو کارهای ساخته شده ی قوی شادمهر میدونمش از نظر تنظیم تنها کار خارج از کشور شادمهره که شبیه کارهای داخل ایرانش مث پرپرواز و ... هست تنظیمشنقل قول:
آقا احسان خبری از عوامل کار پیدا نکردید؟؟؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایدم همچین آهنگی رو یه صدای تنور و پر حجم بخونه ... البته به صدای نیما مسیحا بیشتر میخوره تا حامی ...نقل قول:
تنظیم هم که والا من چیزی ندیدم ... یه فضای ارکسترال طور بود به نظرم ...
نه خبری نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ممکنه همین امشب بیاد یا فردا شب ... تا هفته دیگه قطعیه حتماً میاد ...
منظورم این بود که از نظر فضای ارکسترال تنظیم بین کارهای خارج از کشورش بیشترین شباهت رو به کارهای داخلش داشتنقل قول:
من که یادم نمیاد ... کدوم کار داخلی شادمهر ارکسترال بود ...؟نقل قول:
حالا دقیقا شبیه که نمیگم ولی مثلا خود آهنگ پرپرواز تقریبا تنظیمی این شکلی داشتنقل قول:
آره به خصوص اورتور که با فضای ارکسترال بود ... اونموقع هم صدای شادمهر بدجور چپ کوک و زیر بود ... واسه همین چراغعلی برخلاف رویه اون سالها زیاد شلوغش نکرده بود که صدای شادمهر اون لا لوها گم بشه ... واسه همینه میگم این فضا فقط به درد صدای تنور پرحجم میخوره ...نقل قول:
دقیقا ......نقل قول:
سس شعر جدید ساسی هم پخش شد(sm3)
من خیلی به صورت تخصصی سر در نمیارم از تنظیم اینا ولی به عنوان یه شنونده پیگیر موسیقی نظر میدمنقل قول:
این قسمت از حرفت که میگی فضا سازی رو به شدت قبول دارم
و شاید مسخره باشه اما واقعا بخش بزرگی از چیزی که از موسیقی میخوام و بهم لذت میده همین فضا سازی هست
اگه یادت باشه سر اهنگ «یادته» منصور هم اونور بحث کردیم
چه فضای نازی دراورده فرد میرزا
راجع به احمدزاده هم موافقم
و وقتی موسیقی توی همینچین سطحی هست من توقعم از یه تنظیم اینه که حداقل تو ملودی نرینه
و این کارو خوب انجام میده
بالا هم گفتم نمونه دیگه این سبک تنظیم رو سعید زمانی هم داشته
هومن نامداری هم چنتا تنظیم خیلی خوب این مدلی داشته این اواخر
مخصوصا تو البوم مثل مجسمه یراحی واقعا خوب بود. واقعا خوب بود. اهنگ انفرادی یراحی واقعا تنظیم تمیزی داره
یکی دوتا کار خواجه امیری هم خوب بود
ولی خب اینا به اندازه خودشون دیده شدن
اما احمدزاده خیلی هم دیده نشد
به نظرم تو این اوضاع مزخرفی که داره پیش میره موسیقی همینا هم غنیمت هستن
ولی برا شادمهر نظرم برعکسته
نمیدونم اگه سرنوشت رو ناله بدونی که یه بحث دیگس ولی به نظرم میتونه یه چیزی تو اون مایه ها و حتی بهتر از اون دراره برای شادمهر
پس ماندگار چی بود؟! 😳نقل قول:
سلیقه موسیقی شما رو میپسندم ... خواننده و تنظیم کننده هم برمیگرده به سلیقه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ سرنوشت شادمهر و کلاً اون آلبوم رو خوشم نمیاد سلیقه من نیست ...
همین آهنگ سرنوشت از نظر تنظیم چیز خاصی نداره ... یه فضای آشنا و تکراری داره که همه چیز رو سپرده به ترجیع بند ... اینجور آهنگا همش بر پایه کورس ترجیع بند شکل میگیره ... یعنی ملودی ساز میاد همچین ملودی یا حتی شعری رو در اختیار ترانه سرا میزاره میگه واسش ترانه بگو یا اینکه ورس اول و دوم با تو ... واسه همین شادمهر عملاً داره در ورس اول دکلمه میکنه و در ورس دوم هم سریع دکلمه رو جمع میکنه با سرعت میره سراغ ترجیع بند ... بعد همین ترجیع بند میمونه تو ذهن مخاطب ...
آره آفرین ماندگار هم بود همین دو تا فقط شبیه اون سبک داخلش بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماندگار وام گرفته از بابک بیات بود ... صفر تا صدش ...
ظاهرن کار جدید با گروه تجربه کن هست
یعنی از کارای پخش نشده اون موقع ست مثل برنده یا اینکه دوباره برگشته با اون گروه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختصاصی ...
عجیب ولی واقعی ...!
پخش آهنگ جدید در ماه مارچ هم کنسل شد ...!!!!!!
ظاهراً شادمهر قصد همکاری با یکی از آهنگسازای معروف داخلی رو داشته ... مثل اینکه اوکی نشده واسه همین پخش آهنگ در فوریه کنسل شد ... حالا خبر رسیده که کلاً این همکاری انجام نمیگیره و این آهنگ هم به مجموعه آهنگ های پخش نشده شادمهر اضافه میشه ...
با این حساب منتظر آهنگ جدید نباشید حداقل تا دو سه ماه دیگه ... مگر دوباره فست فودی جدیدی سر و کله ش پیدا بشه ...
منظورت تنظیم کننده هست ؟ یا ملودی؟ چون داخل ایران دیگه ملودی سازی نداریم تقریبا که بخواد معروف هم باشه اصن؟ (sm142)نقل قول:
مگر افکاری که بعید میدونم سمت اون رفته باشه ؟
نمیدونم والا ... میگن معروف بوده و مثل این چند سال تازه کار نبوده ...نقل قول:
یعنی کارای ساخته شده ولی پخش نشده شادمهر اگر از کل تعداد آثارش بیشتر نباشه کمتر هم نیست (sm188)(sm60)
یعنی آهنگ ساخته شده ولی پخش نمیشه یا کلا پروژه کنسل شده؟نقل قول:
آهنگ اماده پخش بوده کنسل شده ...نقل قول:
بهداد تغییر رویه داده میشه امید داشت شادمهر از این شرایط دربیاد ... شادمهر الان نیاز به تغییر داره از هر نظر ...
خب دلیل اینکه کنسل شده چی بودهنقل قول:
منظورت از تغییر رویه چیهنقل قول: