اگه من و مریم خوشمون نیاد یعنی بده..همین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه من و مریم خوشمون نیاد یعنی بده..همین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چته میخوام حالت ـو بپرسم ببینم فلفل افاقه کرده؟ (sm138)
عجب!(sm16)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون وقت شما میدونین ما هم خیلی چیزا خوشمون نمیادا (sm70)
اوکی(sm54)نقل قول:
من خوب شدم..فلفل بریزم دهنت حرفای بد نزنی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
مثال ابرو موکتی (sm138)نقل قول:
(sm8)
آقا ما بریم
شب همگی خوش
فدا مدا(sm50)
اون وقا این در مود خانما صادق نیست؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد مگر سلیقه نیست این چیزا مقلا من فکر میکنم بهم میاد یکی فکر میکنه نمیاد تکلیف چیه؟؟ (sm70)
خوبه که توام دوس نداری ریشو هوووووووووورا(sm51)(sm51)(sm51)نقل قول: