مثال بعد بیرون زدن رژ از محدوده لب (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثال بعد بیرون زدن رژ از محدوده لب (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما یا شما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته که \ارتنر عزیز من غلط کرده من بهش بگم بهت نمیاد بازم همون فرمون ادامه بده دفعه اول \یشنهاده دفعه دوم بره خونه باباش(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معرفی نشدیم مریم جون...من ملیم..سلام...(sm176)(sm19)نقل قول:
من هیچ وقت حقی واسه خودم قائل نبودم ر ارتباط با پوشش و ظاهر کسی دیگه حتی نظری داشته باشم (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر جایی که عرف تعیین میکنه مثلا تو مراسم خاصی
البته اجازه دخالت به هیچکسم نمیدم و هر ** حتی بخواد کوچکترین دخالتی بکنه در همون اعاز جوابی میگیره که بره و دیگه پشت سرشم نگاه نکنه (sm120)
میزان ویتامین سی فلفل خیلی زیاد... رجوع شود به آمار بیماری ها به خصوص رشد پایین سرطان در کشورهای شرق آسیا که مصرف فلفل ـشون بسیار بالاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما کاری که میکنی ازدواج نکن..(sm176)
مریم 19 اصفهان (sm127)(sm10) خوشبختم عزیز جان (sm10)(sm174)نقل قول:
(sm54)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فلفل میخورم بدنم کهیر میزنه (sm54) حساسیت فوق شدید (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]