انشالله (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انشالله (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حسین جان(sm10)نقل قول:
اوکی شد خبرت میکنم
به گفته ی یه نفر که چند شب پیش کنسرت شادمهر بوده:شادمهر گفته کاور یعنی خوانندهایی که داخل ایران از من کپی میکنن نه من.ویدیو فقط باتو عشقم تا دو سه هفته ی دیگه که یه ویدیویی بی نظیر هست وارث موند واسه بعد از فقط باتو عشقم و فعلا خبری از البوم نیست(به گفته بهداد در کنسرت)
تو هم ک همش فقط حرف میزنی.یه بار هم عمل کن ب حرفاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد مصاحبه پخش شد ؟
شما یه دلیل بیار واسه اینکار !!! بر فرض مثال آهنگو داشته باشم چه دلیلی داره آهنگو پخش کنم ؟! چرا از اعتماد رفیقم سوء استفاده کنم ؟! چی بهم میرسه ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط شوخی میکنم تا وقت بگذره همین !
اعع یه پیش بینی دیگه هم درست در اومد :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این امیر قاسمی آشغال طرفدارا را سرکار گذاشته بود..هرکیوبگی باهاش حرف زدند غیر از شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا برنامه ارمنستان پخش نشده دیشب مشکل فنی پیش اومد
پس کی پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]