من حتی حاضرم تا یک سال آینده از شادمهر آهنگی نشنوم ولی بعدش یه چیز درست و حسابی پخش کنه. این چندتای آخری رو بشوره ببره
نمایش نسخه قابل چاپ
من حتی حاضرم تا یک سال آینده از شادمهر آهنگی نشنوم ولی بعدش یه چیز درست و حسابی پخش کنه. این چندتای آخری رو بشوره ببره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلش رو نمیدونم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی دوره آزمون و خطا تموم بشه و شادمهر با بچه مچه ها کار نکنه ... شادمهر اگه میخواد از این وضعیت دربیاد باید تغییر ایجاد کنه ... تغییر از هر نظر ...
(sm2) کلا کنسرت نیست همش پلی بکه
آخه اول گفتی قرار بوده با یه آهنگساز معروف کار کنه ولی نشده وقتی نشده چجوری آهنگ آماده پخش شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان با سعید شادمهر لایو چت میکردم گفت که آهنگ جدید 4ماه پیش آماده شده و واسه عید قراره پخش بشه.اینجور که از حرفاش متوجه شدم احتمال میدم قراره یکی از آهنگای قربانپور پخش بشه
مسعود یکم صبر کن همه چی مشخص میشه ...
حالا چه فرقی میکنه آهنگساز کی باشه
وقتی خودش نباشه = فاقد ارزش
اینقدر قربان پور رو بزرگ نکنید
کسی بزرگش نکرد فقط گفتم احتمالا اون باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
بعید میدونم بت مجیک جونمون هوادارارو بدون عیدی بزاره
شادمهر اگه کاری در طول این سالها ساخته بود ( کار زیاد ساخته )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که میتونست مث کارای قدیمیش بترکونه واسه پخشش یه لحظه هم معطل نمیکرد ولی هوشمندانه ساخت کارهاشو میده به دیگران تا هم فحش و بد و بیراهش واسه اونا باشه و هم حسرت اینکه چرا خودت نمیسازی با هوادارا
در مورد اولی موافقم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در مورد فحش و این حرفها، مطمئن باش امثال من و شاید شاید شاید خیلی امثال من شخص شادمهر رو مقصر میدونن و اصلا کاری به دیگران ندارن ک بخوان بهش فحش بدن
در وحله اول شخص شادمهر مقصر تمامی این مسایل هست، نفر بعد بهداد
مابقی سیاهی لشکرن تو این چرخه
متوجه ام رفیق ولی تعداد اونایی که فکر میکنن شادمهر مقصر نیست و فحششو به ایمین و .... میدن خیلی بیشتر از ماهاست الانشم هر آهنگی میده از هر 10 کامنت 9 تاش قربون صدقه و اینحرفاستنقل قول:
چه خوشتون بیاد چه نیاد این اهنگای جدید هم خیلیا رو راضی کرده
و بازم چه خوشتون بیاد چه نیاد سلیقه موسیقیایی کشور و کلا وضع موسیقی عوض شده
همین الان اگه اهنگ ماندگار رو میداد بیرون نه شنیده میشد نه کسی دنبالش میرفت
اینو همون بهداد گاگول هم فهمید که برگشت گفت من میترسم با اینکه کار بهتریه ولی همه دور شدی رو گوش کردن و هیت شد
اجرای بی احساس رو نگاه کنید میفهمید جریان از چه قراره
وقتی بی احساس و یخ زدم رو اجرا کرد تو کنسرت اخرش سالن منفجر شد
هیشکی مثل خود شادمهر در جریان این وضع نیست
یه مصاحبه ازش دارم یارو ازش میپرسه اهنگای جدیدت خیلی مردم حال نکردن ( فکر کنم پاپ کرن بود )
برمیگرده میگه برای اون دسته از هوادارام هم یه اهنگ تو البومم دارم اسمش ماندگاره وقتی بیاد مطمعنم اونا راضی میشن
این یعنی خودش میدونه قدیمیا چی ازش میخوان و شک ندارم پنجاه تا اهنگ اون مدلی داره
ولی زمان پخش اونا نیست الان
خودشم چند وقت پیش گفت تو پیجش که دوره اهنگای مثل تقدیر گذشته دیگه
من قبلا هم اینجا گفتم بازم میگم که مطمئنم این روند هم ادامه دار نخواهد بود
همونجوری که روند قبلش ادامه دار نبود
تا بوده همین بوده نسل قبل ما با شادمهر حال نمیکردن ما باهاش حال کردیم نسل جدیدم با این عتیقهها حال میکنن حالا این وسط شادمهر تنها کسیه که موفق شده علاوه بر شنونده نسل خودش تا حدود زیادی نسل جدیدم به خودش جذب کنه هرچند هوادارای قدیمیش ازش گله دارن بابت این کار.
نظرات همتون درسته
فقط زمان میتونه مشخص کنه که تو آینده چه اتفاقی میافته
شاید دوره ی آهنگی مث تقدیر گذشته ولی تقدیر رو میشه سالی یه بار و البته خیلی بیشتر هنوز گوش کرد اما عوض نمیشی و یخ زدم و جنگ دلم و دست مننیست رو بعد از دو هفته کی تونست بشنوه؟ اونایی که استقبال کردن مخاطبهای فعلی مارکت هستن که فقط یه کاری رو در حد مصرفش میشنون و میندازن دور تا کار بعدی بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوض نمیشی نسبت به بقیه ترانه ها خوب بود میشه ماهی یه بار گوش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تقدیرو هر روزممیتونی گوش کنی
بقیه ترک ها سالی یه بار گوش کنی اونم بخاطر صدای شادمهر
اینا که اسم بردی اگه به من باشه همون دو هفته هم گوش نمیدمنقل قول:
ولی خدا خیرت بده خودت داری میگی مخاطبای فعلی مارکت استقبال کردن
به هرحال اونی هم که این مارکت رو خوشش میاد آدمه
اونم نظری داره
هرچند که مخالف ما
ولی نظرش اونه و با این جور اهنگا حال میکنه
نمیتونیم بریم بگیم تو گوه میخوری اینجوری گوش میدی که؟
دیگه حالا هر دلیلی داره این وضع پیش اومده
و هیشکی هم بدش نمیاد سوار این موج باشه و پول به جیب بزنه
شادمهرم همینه
وقتی میبینه استقبال میشه خب طبیعیه که ادامه میده
میگم من کنسرت اخرش رو دیدم اصن پشمام ریخت وقتی بی احساس رو اجرا کرد انقد ملت ذوق کردن
ده تا ویدیو هم از همین اجرا گذاشت تو پیجش از کنسرت آخرش
یا قبل از اون سر اهنگ همیشگی اینجوری ملت خوششون میومد
شما خواننده بودی وقتی همچین استقبالی از اهنگت میشد چیکار میکردی؟
درسته ما حال نمیکنیم ولی خب فقط ما نیستیم...
باید بپذیریم که عوض شده همه چی
ولی با همه اینا من نظرم اینه بازم درست میشه شادمهر
چون ذاتش این مدلیه
چون ذاتا با استعداده تو این کار
چون بلده کاره
آخه دوست عزیز من شادمهر مگه آهنگاش حتی هزار برابر الان گل نمیکرد؟ مگه اصلا نیازی داشت سوار موج بشه؟ مگه شادمهر از ایران زد بیرون مخاطبشو با هر آلبوم دنبال خودش نکشوند تا آلبوم طرفدار ؟ دقیقا همین ناراحت کننده س که شادمهر تو عمر هنری خودش سوار بدترین موج موسیقی شد .... امیدوارم درست بشه ولی حرف خوبی زدی شادمهر داره خوب پول در میاره قبلا هم در میاورد ولی با زحمت بیشتری که روی کارش میکشید ولی الان بدون زحمت و راحت و زیاد پول در میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
اهنگ تکرارم نکننقل قول:
اهنگ نقطه ضعف
و اهنگ تصویر
و حتی اهنگ وارث
اینا چنتا اهنگ آخری بود که خود شادمهر ساخت
دوتاش ملودی از خودش بود
و دوتاش تنظیمم از خودش
کدومشون اندازه روز سرد و بی احساس و یخ زدم شنیده شدن؟
بخدا هیچکدوم
و خود شادمهرم اینو خوب فهمید
تو اون ویس بهداد هم مشخص بود که اینو فهمیدن رسما که اونجوری میگه بهداد
واقعیت اینه که عوض شده همه چی رفیق
سلیقه مردم عوض شده
دیگه اصن کسی دنبال کار خوب نیست انگار
کسی دیگه نمیگه اوه یه کار فاخر اومد و فلان
همه دنبال اینن چند روزی رو با یه اهنگ خوش باشن تا اهنگ بعدی بیاد
انقدر هم تعداد خواننده زیاد شده که کسی منتظر نمیمونه تا یه سال شادمهر کار بده
خیلی سریع جاش پر میشه اگه تو چشم نباشه و کار نده
و نیازی به هیچ فردی نیست توی این مارکت دیگه
هرکی نباشه رفته که رفته
پس باید زود به زود اهنگ بدی تا دیده شی تا کنسرت بتونی بذاری
وقتی میتونه با کمترین هزینه و وقت بیشترین درامد رو داشته باشه چرا نکنه؟
این همه سختی کشید تا اینجا برسه که زندگی راحت داشته باشه
الان داره استفادشو میکنه
فعلا همینه تا شاید دوباره نظرش عوض شه
شک ندارم خودشم اهنگ میسازه هنوز
اصلا خودش پست گذاشت که داره یه کار بی کلام میسازه اگه یادت باشه
چندبارم ازش پست گذاشت
ولی پخشش نکرد
به نظر شما جامعه ما موسیقی بی کلام اصلا گوش میده دیگه الان؟
تو دوره ای که دیگه اصلا کسی دل و دماغ هیچی نداره دیگه وقت این نیست که خلاف جهت حرکت کنی
دیگه دوره ازمون و خطای البوم پاپ کرن نیست
بازم میگم با همه حرفات موافقم
منم اون شادمهر رو دوس دارم قطعا
ولی چیزی که هست و پیش اومده رو هم باید دید
الان اولویت براش پول و خانوادش هست
وقتی یه تایم زیادی صدر بهترینا هم باشی کم کم بی انگیزه میشی
اینم شاید یه دلیل دیگش باشه
به هرچی توی مارکت داخلی میخواست تقریبا رسید
و دیگه اون شور و هیجان این کارم نداره شاید
به هرحال همه اینا میتونه باشه...
حرفات کاملا درسته ولی من دوست داشتم جزو اون دسته ای از هنرمندا باشه که تن به موسیقی مارکت ندادن و روی اصول و کار خودشون پایبند بودن چون شادمهر نیازی نداشت به دیده شدن چون در هر شرایطی دیده میشه تنها و تنها دلیل بروز اتفاقات این چند سال بی حوصلگی بی انگیزگی و راحت پول درآوردن شادمهره که باعث شده خودش کار نسازهنقل قول:
چند کار ساخته ی خودش که مثال زدی به جز تکرارم نکن رو شادمهر در اوج بی انگیزگی ساخت حتی اون زمان که من با بچه های تجربه کن ارتباط داشتم میگفتن
نقطه ضعف و تصویر رو با اصراری که بهش میکردن خودش ساخته و گرنه رو همون نقطه ضعف هم وحید پویان ملودی ساخته بود ولی ورژن شادمهرش اومد بیرون
اینجور که از شواهد پیداست آهنگ جدید از همون قربانپور و شیرالی هستش
بسیار هم عالینقل قول:
(sm127)
دیشب داشتم چند تا از اهنگ های قربانپور رو گوش میدادم از یک اهنگش خوشم اومد به اسم با تو میشه ،شما هم اگه خواستید دو سه تا از بهترین کار هاش رو معرفی کنید که برم بشنوم .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش یکی از همون آهنگایی باشه که گفتی خیلی قشنگه
آهنگ روزی چند لحظه به من فکر میکنی... البته بعد داد به لهراسبی. اما ورژنی که خودش خونده خیلی بهتره به نظر مننقل قول:
نوشته اصلی توسط ساعد باقری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا وقتی اهنگ لهراسبی اومد ،من دنبال این اهنگ بودم ولی اون موقع تو سایت ها چیزی پیدا نکردم ،الان که شما گفتید بالاخره تونستم از کانال تلگرامش اهنگ رو گوش کنم ،به نظرم اجراهاشون خیلی تفاوتی نداشت ولی به نظر من صدای لهراسبی بیشتر نشسته رو این اهنگ و یه کوچولو اجرای لهراسبی رو بیشتر دوست داشتم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آقای ایمین دیگه به ما سر نمیزنی؟
آهنگ جدید اومد با یه گروه جدید و سم دیگه
اینبار دیگه رسما سبک میثم ابراهیمی بود
به نظرم آهنگ ساسی از این آهنگ قشنگتره(sm30)
آهنگ جدید کی میاد دوستان؟
کسی میدونه؟
شناور روی فاز جدید مارکت جدید ایران البته در ورژن کاملا ضعیفتر نسبت به بقیه :)))))))))))))
قبل از دانلود اهنگ اول از همه اسم اتوسا کلانتری رو دیدم گفتم دمش گرم حداقل ترانه خوبی میشنویم
الان دیگه شک ندارم اگه با روزبه هم کار میکرد آشغالترین ترانه روزبه رو انتخاب میکرد برای خوندن
مشکل اونا نیستن
مشکل جای دیگس :)))
خیلی بد بود
به قول دوستمون میثم ابراهیمی طور بود هرچند بعید میدونم میثم ابراهیمی هم این اهنگ رو میخوند و پخش میکرد
جنگ دلم و این اهنگ جزو فجایع موسیقی دهه اخیر بودن
اون متن پستی که گذاشت هم خیلی جالب بود
یعنی خفه شید همتون
خودم میدونم چیکار دارم میکنم :))))
ممنون جناب شادمهر
ممنون مشتی
چ افتضاحی...هر روز بدتر از دیروز(sm25)
قراره یه سال با این گروه زخم شیم
خب دیگه کم کم باید حسرت ایمین رو هم مث وحید پویان بخوریم
پلی ..
لاشی سگ این چیه آخه ..