برم دندون پزشک (sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
برم دندون پزشک (sm155)
(sm50)
(sm50)
آسمون ابریه اما دیگه بارون نمیاد صدای گریه ی بارون توی ناودون نمیاد
اون که من دوسش دارم از خونه بیرون نمیاد واسه ی این دل تنها دیگه مهمون نمیاد
نمیاد نمیاد نمیاد تا بدونه جای خالیش تو خونه واسه من یه زندونه
دیگه اون دوس نداره واسه من گل بیاره روی موهام بذاره
به قول پسر خاله مگه چيه؟ مگه چشه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قضیه مال خیلی سالِ پیشِنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سالِ پیش ...
دیگه فکر کنم خودش هم یادش رفته که همیچین چیزی رو روزی توی فیسبوک گذاشته بوده
کلا چون من یه آدم رَد داده به حساب میام ، احتمالا اشتباه از منهنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدحسین شعر یادت نره رو بزار مرسی (sm176)
غم اعدام ستاره ،
انهدام سرو آزاد
تیرباران شقایق ،
باغبانی کردن باد ... (sm50)
ای نازنین
ای نازنین
در آینه ما را ببین...
(sm50)
...(sm50)
- (sm50)
من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی
عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی
دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم
باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی
گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم
چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی
...
متن ترانه ساری گلین به ترکی استانبولی:
Erzurum çarşı pazar leylim aman aman
Leylim aman aman leylim aman aman sarı gelin
İçinde bir kız gezer ay nenen ölsün sarı gelin aman
Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim
Erzurum'da bir kuş var leylim aman aman
Kanadında gümüş var ay nenen ölsün sarı gelin aman
Elinde divit kalem leylim aman aman
Katlime ferman yazar ay nenen ölsün sarı gelin aman
Palandöken güzel dağ leylim aman aman
Altı mor sümbüllü bağ ay nenen ölsün sarı gelin aman
Vermem seni ellere leylim aman aman
Niceki bu halimse ay nenen ölsün sarı gelin aman
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی که هستی (sm127)
دیگه آبمون نکن میثم جان،بزرگ مایی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اما من که بالاخره باید بگم نوکر همه شما دوستان و عزیزانم هستم:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
در آخر باید اسم این دیوث هم اضافه کنم که هر چه بیشتر دوسش دارم بیشتر از من دوری میکنه: @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تا 1400 دهنمون سرویسه (sm2)
حسن بدجور زیر رو کشید (sm120)
این حجم از دو رویی بی سابقه است(sm25)
من به لطف! حسن کلید دفترچه بیمه درمانی سلامت گرفتم دو هفته پیش رفتم دکتر داروها رو نوشت اومدم از داروخانه بگیرم گفت ما دیگه دارو برای نسخه مطب نمیدیم! امروز دوباره برای ویزیت همان دکتر اینبار به بیمارستان رفتم از دو داروخانه سوال کردم داروی مد نظر موجود نبود گفتم هفته بعد میام میگیرم گفتند: دیگه اعتبار نسخه بیمارستانی دفترچه سه روز بیشتر نیست! گمونم ماه بهد بساط دفترچه سلامتو جمع کنن...!!!(sm81)
سالاری احمد جان(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصیم . بابک جان همینجا بگو مساله ای نیستنقل قول:
نمیدونم واقعا آخرش قرار به کجا برسیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریاله آشوب به شهرزاد میرسه؟
نقل قول:
ندیده میدونم کیه(sm51)
(sm120)نقل قول:
داداش حیف وقتت نیست این اراجیف رو نگاه کنی اگه سریال بینی بزن تو خط خارجینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
نقل قول:
خودش اومد میگم(sm2)
(sm50)
تــوی این شـــهر غــریــبــا
چه تو شادی چه تو غم ها . . . (sm50)
عجب اعمقی بودم نون قندی رو دانلود نکردم (sm2)
اگه من همیشه مستم
از کـار دنـیـا می ترسـم . . . (sm172)
محمدحسین میدونه خودم کلا ایرانی بین نیستم اما خب سرگرمی خوبیه برای خانواده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط arbab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ صدا مصیبته . . . (sm50)
مرگ صدای مهستی مصیبته . . . (sm50)
تـصــویر خـرابــه
صدا بی صداست . . . (sm50)
صدامو داری !؟ شما اون بالا !؟
کیوسک - استریو تال - یه کمی از اینا . . . (sm50)