(sm77)(sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دو سال زحمت کشیدم شانس نداشتم قبول نشدم (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)(sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دو سال زحمت کشیدم شانس نداشتم قبول نشدم (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طفلک قبول شدی ولی شرطی شده نمیتونه باور کنه هر ترم میره امتحانشو میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از آشنایان ده لق شنیدم که هر کجا میشینه بعد بلند شدنش اونجا سوراخ میشه (sm2)
بلاروس دیگهه کم الکی که نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)
(sm2)نقل قول:
موفق باشی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی الکیه؟!(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm162)(sm151)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) مرسینقل قول: