(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها آره خیلی باحاله گرون ترین بلیط ها همیشه برا دو صد متر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فکر کن من این کارو می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت تا حالا همین کارم کردی ؟
سینجول اون سایت موزیک که کامنت و انیا داشت و رو کن بچه ها کف کنن (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) دیزاین دارک داشت . شاهکار بود اصلا (sm2)(sm2)(sm2)
(sm120)فرمول یک دیدم اونم باحال بود ولی خیلی طولانیه یارو گفت برای 100 متر برمیگردیم حالا نمیدونم کی هس خلاصه چشتون به تی وی باشه
(sm2)من ندیدم تو اخبار بگن سفارت انگلیس باز شده شما دیدین ؟ بایکوت کردن دیوثا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جسارت نمیکنم دارک مختص خودته پسریم .. (sm59)
نه یه سایتی هس تمپلیت میذاره 200 دلار قیمتشه پنل ادمین دمو هم میذاره از اونجا بعضی مواقع ایده میگیرم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم تمه دارکتونو (sm2)
(sm2)همتین دیوث تخصص گالری داره همه ی فتوشاپاشو یه جا جم میکنه تم دارک میزنه تنگش میشه اسلایشدو میده بیرون ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]