حمله کردن پاک کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
حمله کردن پاک کرد
(sm25)
از زلیخا آبرو را برد و از یعقوب،چشم
عشق را بخشنده می دیدم ولیكن نیست،نه ...(sm50)
متعحد بمان برادر من
متعحد به کاکتوس بودن ... (sm50)
توی شعرای یه خواننده راک همیشه حرف دارا و ندار
ولی مانکن چرمه چون میگن چرم لباس آدمای استوار ... (sm59)
پرنده اگر بر شانه ات نمی نشیند
پنجره اگر با نفست مات نمی شود
چای اگر لبت را نمی سوزاند
بوی نان اگر گرسنه ات نمی کند
نگاهی اگر دلت را نمی لرزاند
شب اگر بغض ات نمی گیرد
بوی عطری اگر دیوانه ات نمی کند
خاطره ای اگر اشکت را در نمی آورد
جمعه اگر دلتنگ ات نمی کند
گل اگر برایت زیبا نیست،
بدان که مُرده ای ... (sm50)
بابک زمانی ... (sm27)
ای مردمان ای مردمان (sm50)
میمانم و دریغ که میدانم در باغ های یائسه گل کردم... (sm50)
(Mehrad Hidden - Lumpen (Ft Zakhmi (sm118)
Dog Soldiers 2002 (sm27)
زنده باد این عاشقانه ... (sm50)
(sm50)
الی خوابیدی(sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
BIGLike
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بالاخره آقایون/خانومایی که از دزداول سیم کارت دارند، میتونند بدون تغییر شمارشون برن از اپراتور دیگه خدمات بگیرند(sm30)
این سایز بزرگ پوستر یغمایی الان دیدم
چرا اینجورش کردن مث دوجنسه ها دیده میشه
(sm77)وات د فاک 2000 تومن به هزینه نتم اضافه شده که (sm2)اینکه هیچ تغییری نکرد چجور ارزون شد
(sm120)همون یک گیگی که اضافه کردن میکشن رو هزینه سرویست تنها جایی که قیمت اومده پایین خرید حجمه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی رومیگه ای مردما:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای مردمان , ای مردما
من اینجور میشنوم .
چه خلوته
(sm2)رفتن اجتماع صادقیون !
شهاب حسینی برای بازی در سریال «شهرزاد» ماهانه 120 میلیون تومان دریافت کرده و در 10 ماه ساخت این سریال،1میلیارد و 200 میلیون تومان رقم نهایی قرارداد او بوده
داریوش شی میگه .. :l
هر لحظه با تو بودن یه شعر ناتمامه .. :l
این طرفدارای کرد محسن اینقد هیاهو دارن پس کو مجله (sm180)
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
داریوش از موزن میگه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول بده من برم بگیرم بیرون کار دارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داریوش بگه لحنم عوض میشه .. :l
(sm81)
فصل جدیدشه ؟؟(sm74)نقل قول:
بلی دومین تریلر از فصل 5 ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ انتشارش کی هست ؟؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه به آخر 2016 نرسه اوایل 2017 ..
گاهی ستاره هدیه کن به مشت پوچ شبها ...
دارم از پنجره میرم
فقط دیوار میبینی ... (sm81)