هادیه...(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادیه...(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش . ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز هفت بابک جان و 32 بیتینقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون نسخه که صداش واضح بود دستکاری شده بود ؟نقل قول:
سریالش خیلی قشنگه همش موزیکاله و شعر های قدیمی میخونن حتما دانلود کن . یه عالمه ستاره های سینما بازی کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان ممنون(sm10)نقل قول:
بابک عزیز نصب کردم
چشم. مرسی باشی داداش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)(sm137)نقل قول:
دمتگرم بابک جان (sm127)(sm127)(sm127).
عالی . خودشه(sm189)
مشکل حل شد بصورت فوق العاده (sm135)
یعنی دستمریزاد داری دادش با دو حرکت مشکل رو حل کردی یعنی حرفه ی نیستی ، فوق حرفه ای هستی (sm58)
فقط میتونم بگم خیلی دمتگرم (sm127)(sm127)(sm127)
دمتگرم بابک جان (sm93)نقل قول:
یعنی یه مدت بود این آلبوم بدجور رو اعصابم بود (sm98)
والا نرم افزارها خیلی کارا انجام میدن منتهی باید یکی باشه چم و خم کار کردن باهشون رو بدونه به من اگه بود تا ظهور آقا این کار طول میکشید
فدایی داری داداش (sm16) (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm50)
بازم دم همه ی بچه های باحال و با معرفت موزیک باران گرم (sm10)
وقتی شاش ت داره میریزه، باز کردن کمربند از باز کردن قفل گاوصندوقِ بانک مرکزی سخت تره
بیا، ریخت
(sm3)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
شا.ش.م ریخت (sm30)
بنزین هم که میخواد بشه ۱۵۰۰ تومن مگه قرار نبود تا ۱۴۰۰ با روحانی باشه؟ اون صد تومن دیگهش برای چیه؟
(sm50)
نفسم تنگه،یکم پنجره می خوام (sm50)
دنبال دی وی دی فیلم تنگنام با کیقیت خوب نیس . (sm50)
راستی بابک هدفون که گرفته بودم
صداش خوبه خدایی
اون روز تازه خریده بودم هنوز عادت نداشتم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگه برای گریه کردن
کجاست مادر کجاست گهواره ی من
همون گهواره ای که خاطرم نیست
همون امنیت حقیقی و راست
همون جایی که شاهزاده ی قصه
همیشه دختر فقیرو می خواست
همون شهری که قد خود من بود
ازین دنیا ولی خیلی بزرگ تر
نه ترس سایه بود نه وحشت باد
نه من گم می شدم نه یه کبوتر
دلم تنگه برای گریه کردن
نگو بزرگ شدم نگو که تلخه
نگو گریه دیگه به من نمیاد
بیا منو ببر نوازشم کن
دلم اغوش بی دغدغه می خواد
تو این بستر پاییزی مصموم
که هر چی نفسِ سبزِ بریده
نمیدونه کسی چه سخته موندن
مث برگ روی شاخه ی تکیده
دلم تنگه برای گریه کردن
ببین شکوفه ی دل بستگی هام
چقدر آسون تو ذهن باد می میره
کجاست اون دست نورانی و معجز
بگو بیاد و دستمو بگیره
کجاست مریم ناجی مریم پاک
چرا به یاد این شکسته تن نیست
تو رگبار هراس و بی پناهی
چرا دامن سبزش چتر من نیست
دلم تنگه برای گریه کردن
(sm50)
(sm10)توی این دنیای بیحاصله بودن(sm10)
با همه شکستگیهای دل من
با همه تلخی قصه تو و من
من که حیفم میاد از گلایه کردن
تو که معنای عشقی
به من معنا بده ای یار
(sm50)
تو دونسته بودی، چه خوش باورم من
شکفتی و گفتی، از عشق پرپرم من
تا گفتم کی هستی، تو گفتی یه بی تاب
تا گفتم دلت کو، تو گفتی که دریاب
قسم خوردی بر ماه ، که عاشقترینی
تو یک جمع عاشق ، تو صادقترینی
همون لحظه ابری رخ ماهو آشفت
به خود گفتم ای وای مبادا دروغ گفت
(sm50)
سلام میثم جان ببخشید دیر جواب میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش به آلبوم کوچ عاشقانه عصار ( نسخه ای که امیر گذاشته ) گوش کن انگار صدای خواننده گم شده . برام عجیب بود من قبلا کاست این کار رو گوش داده بودم همه چی مرتب بود و صدای خواننده واضح و شفاف بود . بعد از این یک نسخه ی دیگه از نت پیدا کردم که شباهت زیادی به نسخه ی کاست داشت و در ادامه ی پیگیری رفتم سراغ نسخه ی wav کار و اونو از امیر گرفتم که با کمال تعجب نسخه wav هم مشکل صدای خواننده داشت . تا اینکه بالاخره به چند نفر از بچه های تالار پیام دادم که یه همچین مشکلی هست اونا هم خدا خیرشون بده یا نمیدونستن یا بالاخره یه جواب پرتکی به ما دادن بالاخره منم که اهل قانع شدن با این حرفا نبودم منتظر بودم یکی رو پیدا کنم که بفهمه ماجرا از چه قراره و بخت با ما یار بود و آقا بابک دوباره به تالار برگشت و ما هم از وجود ایشون استفاده کردیم و ادامه ی ماجرا ...
اگه آلبوم کوچ عاشقانه عصار رو داری با این تراک مقایسه کن راحت دستت میاد ماجرا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بازم باید از بابک عزیز (sm127) تشکر کنم که وجدانا با سعه صدر و معرفت هم جواب درستی بهم داد هم مشکلم رو حل کرد (sm93)
میثم جان داشتم قبول میکردم که من نمیفهمم و آلبوم هیچ مشکلی نداره و مشکل از سواد کم موسیقی منه تا اینکه بابک (sm127) به داد من رسید .
ببخشید زیاد حرف زدم
برای چند دقیقه ای هم که شده مطلب این صفحه رو بخونید
سلام محسن خوبی؟ چند روز نیستی انجمن
من ،
تکهتکه از دست رفتم ؛
در روز روزِ زندگیام ... (sm172)
یه دردِ عمیقی به قلبم سر زد و رفت
اون عشق قدیمی یواشکی پر زد و رفت ... (sm50)
نقل قول:
ترورش کردن تو مترو (sm2)
یوسف به بدنامی خود اعتراف کن ،
کز هر طرف به پیرهنت چنگ میزنند ... (sm50)
بازی عوض شده و همان هم قطارها ،
از داخل قطار به ما سنگ می زنند ... (sm172)
داره حموم میکنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا هیچ کرک برای دانلد منیج کار ن می کنه
از کجا پیدا می شه ؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دیشب اینجا جایزه آغشته به خایه های بسیجیا رو میبره..
یکی هم دیشب نوکیاتئاتر لس آنجلس رو پر میکنه...
(sm50)
"چه خوب که ممنوعم"
یادداشتی که دو سال پیش نوشتم و علت شرکت نکردنم در هر مراسمی مربوط به موسیقی مجاز در آن آمده...
شرکت در مراسمی مثل جشن «موسیقی ما» و بعد سال ها دیدن دوباره بعضی دوستان قدیمی به یادم آورد که چقدر ممنوع الفعالیتی خوب است..
چشم آدم را باز می کند. چیزی شبیه عینک دید در شب است که با آن می شود زوایای در تاریکی مانده ی اطرافیان را دید..
وقتی ترانه سرا باشی، ممنوعیت باعث شناخت بهترت از آوازخوان هایی می شود که پیشتر با آن ها کار کرده ای..
دورت خلوت می شود و خوانندگانی که بدون خواندن ترانه هایت امروز باید در ختنه سوران ها می خواندند، سال به سال سراغت را نمی گیرند..
در کنسرت ها شعرهایت را می خوانند و نامی از تو نمی برند و به رویشان بیاوری فراموشی، یا ترس را بهانه می کنند..
رفتار این فراموشکاران هم هنگام دیدن اتفاقی تو به دو دسته تقسیم می شود: یا «خیلی مردی» و «ما پشتتیم» قلابی بارت می کنند..
یا از سفید شدن موهایت و باخبری از این که برای گذران در شیفت شب چاپخانه کار می کردی ابراز تاسف می کنند و می کوشند به مجاز شدن و غلط کردم نامه نوشتن ترغیبت کنند..
به شکل احمقانه ای توی ممنوع را تباه شده می بینند و خود سر خم کرده به تیغ سانسور را موفق. یعنی موفقیت را فقط با کاسبی و مورد پذیرش ارشاد بودن معنا می کنند. دلسوزانه می کوشند تو را به لجنزاری که خود تا گلو در آن غرقند بکشانند..
لجنزار مجازیت به قیمت دیکته نویس دفتر موسیقی بودن و به سفارشش کار تولید کردن و سرازیر شدن سکه های مراسم ارگانی در جیب..
از چشمشان تو استعدادی هدررفته ای که فرصت پول پارو کردن را سر موضوعاتی که ربطی به هنر ندارد هدر می دهی..
در گوشت زمزمه می کنند حقت اجاره نشین شدن در چهل سالگی و کار یدی و با سیلی سرخ نگه داشتن صورت نیست و نمی توانند بفهمند که تصور یک روز جایشان بودن هم تو را جنون می کشاند..
تو مسلح به عینک دید در شب «ممنوع الفعالیتی» هستی و آنها را در فضای تاریکشان می بینی، اما می خواهند زیر نورافکنی که صحنه ی قلابی نمایششان را روشن می کند، بکشانندت..
باید گوشت را روی حرف هاشان ببندی چون عروس هزارداماد موسیقی مجاز را چنان بزک می کنند که شهرزاد قصه گویش بپنداری..
این گلخانه تمام گیاهانش را همشکل می کند اما تو زیر تیغ آفتاب ماندن و تازیانه ی باران خوردن را ترجیح می دهی تا میوه ی خود را به بار بیاوری نه آن میوه ای را که صاحب بدسلیقه ی گلخانه موسیقی مجاز خوش دارد..
میوه هایت تلخ هم اگر باشند، میوه ی خودت هستند و این از مواهب ممنوعیت است و برای تحمل نداری و سختی هایش بهانه خوبی ست. .
یغما گلرویی
(sm50)
هیچ نداشتن از کم داشتن بهتر است.
وقتی کسی چیزی ندارد آن را ندارد دیگر،
اما وقتی کمی از آن را داشته باشد
ظاهرا چیزی دارد
اما در واقع ندارد.
یعنی فکر می کند دارد،
اما ندارد.
این بدتر از نداشتن است!
سالها گذشت تا جنس رابطه را بشناسم...
آنقدر دقیق که از دو قدمی آدمها که رد میشوم... نوع نگاهشان داد میزند کجای کارند...
دیگر میدانستم فلانی وقتی بعد از پنج ساعت می اید و میگوید ببخشید خواب بودم ؛
یعنی به عمق رابطه دو هفته مانده...
یا مثلا اگر مردی به زنی بگوید: اگر موهایت کمی روشنتر...
یا کمی صافتر...
میفههمم که باید فاتحه ی رابطه را خواند..
اینکه کسی بگوید 7 می اید و 8 با بهانه ی ترافیک و سردردو کارهای شرکت برسد...
یعنی در واقع آن رابطه تمام است...
چیزی که میبینم فقط خط قرمز است!
حالا میبینم هنوز هم هست کسی که ثانیه اول به دوم نرسیده جواب تلفنش را بدهد....
یا برای باز کردن یک اخم کوچک...
حاضر است هر کاری بکند...همیشه در مقابل کسی که بی تفاوت است...یک نفر وجود دارد که اهمیت بدهد!
اینکه ما توی رابطه ی مان حالمان بد است ...
یعنی آدممان اشتباه است و در واقع الان باید جای دیگری باشیم....