خب پس خوش میگذره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب پس خوش میگذره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دانشکده پزشکی ام اطلاعات تکمیلیو از وزارت علوم باید بگیری(sm132) البته اگه قیمت فلافل به صرفه بود خبرت میکنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام برم درس بخونم برادر (sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اینجا پایتخت فلافل داریم بنده خدا (sm120)نقل قول:
آره خب (sm70)نقل قول:
تو درسات ! روز به روز موفق تر باشی (sm176)
اوا راس میگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی مرسی تشکر سینا (sm19)(sm127)(sm93)(sm176)(sm174)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با درس خوندنم میشه خوش گذروند (sm120)نقل قول:
منم بلدم درس کنم خواستم ببینم اگه میصرفه برم یه زیرپله نزدیک یونیشون بگیرم خوب فروش میره (sm173)نقل قول:
(sm19)نقل قول: