(sm120)مریل استریپ قراردادشو لغو کرد در رابطه با ننه مکرمه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)مریل استریپ قراردادشو لغو کرد در رابطه با ننه مکرمه
جوج رو من درست می کنم ..ورقم شریکم ممره گفته باشم از الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر مختر هم هست ؟
آره الی هم میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کارشو بسیازید پس
(sm118)البوم زند وکیلی قشنگه گویا
ساقیمونم امیره (sm2)
(sm27)
(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از موضوعات در صدای شما شباهت آن به صدای محسن چاوشی است. شما که توانایی این را دارید به روشهای مختلف صدای خود را ارائه دهید، چرا بیشتر در این سبک کار میکنید؟
ممکن است در بعضی قسمتها و حال و هوای مشابه مثل هم باشند، اما جان و خمیر و فلز صدا متفاوت بوده و تکنیک فرق میکند. آنقدر گوش مردم به صداهای یک شکل عادت کرده است که قدرت تفکیک بعد از چند کار رخ میدهد. من و امثال من و آقای صالحپور نمیفهمیم در کجا تشابه وجود دارد. بنابراین اگر تکنیکی وارد این بحث بشویم باید بگویم گوش موسیقایی مردم ضعیف است و مقصر هم نیستند و زمان میبرد تا تفاوت را درک کنند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]