چشم بسته برو (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم بسته برو (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کنار درس خوندنم میشه خوش گذروند البته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ساندویچ کثیف هم بدی خودم تبلیغتو میکنم (sm59)نقل قول:
بنده خدا با مایع ظرفشویی هم میشه خوش گذروند مگه تبلیغ ـشو ندیدی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا متاسفانه (sm25)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنربرات درست میکنم به شرط هفته ای دو روز مجانی قبول؟(sm173)نقل قول:
امیدوارم این مایع ظرفشوییا به اونجام صادر بشه... وگرنه از اینجا با خودت ببر (sm120)نقل قول:
حله (sm128)نقل قول:
کیا بودن میگفتن پرتغال حریف ارژانتین نمیشه (sm70)