یه جور حسابت خورده داشته یاشه بگی جاش یه قرص بده (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه جور حسابت خورده داشته یاشه بگی جاش یه قرص بده (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
خیلی نامردی سینا منم دلم فلافل خواست (sm74)(sm81)
پاشو درست کن واسمون (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیا بودن میگفتن پرتغال تیم نیست(sm70) کیا بودن مبگفتن بازیکن خوب توی پرتغال نیست(sm70)نقل قول:
دیگه چه شود (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادر نقش تیر دروازه رو خوب پیاده کرد (sm70)پرتغال بدون کورشما و کریس =ایران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اینا اولشه میره دیار غربت اینچیزا واست آرزو میشه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه فلافلم شده بیا فراگیر پیام نور ثبت نام کن همون اصفهان درستو بخون فلافلتو بخور (sm120)
(sm30)نقل قول:
خودم درست میکنم اونجا عکسشو میگیرم میذارم همینجا هاااا (sm173)(sm70)نقل قول: