دقیقا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خود ساندویچه بیشتر میچسبه لامصب (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خود ساندویچه بیشتر میچسبه لامصب (sm120)
همه ویار کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید روش تهیه رو به بهترین حالت ممکن توضیح بده (sm120)
نه من هر وقت هوس فلافل میکنم, زیاد درست میکنم و تا یه هفته هر روز فلافل میخورم(sm120)(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه برنامه فشرده ای ریختی واسه درس خوندن (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم به جای خود... اشاره میدی بردارم؟ سر تکون میده برمیداری (sm120)نقل قول:
میخوام سینا بگه اگه کاستی داشت بهش بگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)تو رووحت (sm30)نقل قول:
معدت سالم هم میمونه بعد یه هفته؟؟!!(sm77)(sm77)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برمیگردیم به همون موضوع که اگه میخواست درس بخونه همینجا میخوند (sm2)نقل قول: