کوفت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کوفت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیاز سیر کنجدنقل قول:
دو سریم توش سوسیس رنده کردم خودم خیلی خوشم اومد بقیه زیاد استقبال نکردن (sm172)
نه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلافل نداریم نصف شبی میریم سراغ نوتلا (sm70)(sm70) هرچند بعید میدونم شما پسرا خیلی علاقه ای داشته باشین بهش(sm59)
دفعه اوله میشنوم کنجد تو فلافل کسی بزنه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جعفری نمیزنی؟ اندکی هم سویا میخواد (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوسیس؟ (sm77)
سس هم درست میکنی؟
خودت داری اعتراف میکنی خب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنتی اسم ـشو نیار (sm178)(sm120)نقل قول:
بچه الان پاشم سیب پنیری درست کنم خلأ فلافل رو پر میکنه به نظرتون؟ (sm120)
حالا برو بلاروس ببینم از این رفیقا گیرت میاد (sm132) (sm120)نقل قول: