بحث دوشب پیش
اکبر :به نظرم فیلم ..... از لحاظ کیفیت فیلمبرداری در سطح بالایی نیست
بحث دیشب
نه اینکه خدا باشه ولی به او ایمان دارم
بحث امشب
طرز تهیه فلافل (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بحث دوشب پیش
اکبر :به نظرم فیلم ..... از لحاظ کیفیت فیلمبرداری در سطح بالایی نیست
بحث دیشب
نه اینکه خدا باشه ولی به او ایمان دارم
بحث امشب
طرز تهیه فلافل (sm2)
جاتون خالی دو هفته پیش زدم تو رگ(sm50)(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) ا واکنش نشون دادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تنها چیزی که درست کردم یه املت بود که به جا نمک اشتباه جوش شیرین ریختم (sm2)
تازه نمیدونم چرا گوجه هاش وا نمیشد (sm2)
بعد یه سوال اون گوشکوبه که اینا دارن رو شما دارین ؟(sm120)
جعفری تا حالا نزدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سویا رو این سری تست میکنم (sm120)
آره خداییش طعمش خوب شد یه بار تست کن (sm25)
نه سسس بلد نیستم
بحث فردا شب ـو پیش بینی کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس کن پست کن بیاد پزتو به دوستام میدم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm120)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) دو دیقه اس دارم میخندم فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]