چرا؟ ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا؟ ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی...دلیل تشکرت هم همون طور که امیر گفت میتونی عنوان کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا من میگم مسی و نیمار خیلی افت کردن
تو تشکر میکنی دلیل هم میزنی:تعصب کورکورانه(sm2)
(sm14) --- دلیل خوبی بود --- (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی آگه شوی از درد دلم ای صیاد که به ملک وطنم دادرسی دیگر نیست(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باکلاسه دیگه.ذاتأ با کلاسهنقل قول:
وطن تو یا وطن ماتادورها؟ --- (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز را خوب می دونم --- خیلی از مغازه دارهاشون --- مخصوصا اطراف حرم --- انصاف ندارن ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا امام رضا می گن و به زوار گرون می فروشن --- درسته بتی؟ --- (sm29)
هوم --- کارهای قبلیش را دوست دارم --- ولی الان صداش خراب شده ---نقل قول:
هامشهدیاشمع دزدننقل قول:
حسین ---
حیف شد جیمز --- نه؟ --- (sm14)