(sm2)خدایی سم خالص تولید کرد شادمهر
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)خدایی سم خالص تولید کرد شادمهر
به نظرمپیج موزیک لند بهترین تفسیر رو از شادمهر کرد گفت هنر این نیست که تو یه خواننده ی درجه ی سه باشی و تو همون لیگ دسته ۳ پشت سر هم قهرمان بشی بلکه هنر اینه تو یه خواننده ی دسته اولی باشی که پشت سر هم قهرمان میشده ولی ترجیح میده بره دسته ی سه با خواننده های اونجا رقابت کنه و تازه اونجا نتونی اول بشه
قبلاً میگفتم هیچ چیز نمیتونه گذشته خواننده های قدیمی رو خراب کنه و خراب شدنی نیستن ... ولی الان میگم شادمهر گذشتشو داره لگدمال میکنه ... تا چند ماه پیش از شادمهر یه دونه ر مونده بود و حالا همون هم نمونده ...
هر کی با شادمهر همراهی کنه خیانت کرده بهش ... این آدم کارش از بت و مواد گذشته ... مثل موزیسین کارتن خواب شده ... خاک بر سرش ...
آقا ب نظرم دیگه کلا در این تاپیک را تخته کنید بره... اگه ی روزی شادمهر ی کار خوب داد دوباره راهش بندازید
قربانپور الان ی استوری گذاشته با صدای خودش واقعا مخصوص شادمهره
الان تو دایرکت به قربانپور پیغام دادم چرا آهنگی که با شادمهر کار کردید و قرار بود واسه عید پخش بشه چرا نشد گفت بخاطر دستهای پشت پرده!!کاملا مشخص بود منظورش بهداد کاموری آشغاله
بنظرم خودتون رو ناراحت نکنین وقتی ما براش مهم نیستیم چرا اون برامون مهم باشه آخه این اهنگ رو بدی حتی صادقلو و زانکو هم نمیخونن این ادم کاملا رد داده و برای من یکی واقعا تموم شدست بدترین اهنگی که میشد بخونه رو خوند و من حتی دانلودم نکردم
من مطمئنم آهنگ به آهنگ سیر شادمهر نزولی تر میشه و روزی میرسه که میفهمه همون دهه هشتاد نودی ها هم دیگه آدم حسابش نمیکنن چه برسه به ما قدیمیا ولی دیگه خیلی دیر شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمق نشسته اینو با پیانو زده و استوری کرده
معلومه قربانپور ب اینا باج نمیده اینام میدون نمیدن بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته سریع پیامش را پاک کرد که یهو واسش شر نشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دیگه باید بیخیال شادمهر شد.من فاتحه شادمهر را خوندم شماهم بخونیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم خیلی وقته خوندیم مسعود جون قول بده دیگه سراغ اهنگ جدید رو نگیری خخخنقل قول:
این اهنگا نتیجه به به کردن برای آهنگی مثل همیشگی بود که انگار با بوق شیپوری قدیمی بچه گونه تنظیم شده بود نتیجه به به کردن برای آهنگ مسخره ادامه میدمت بود و کل البوم های تجربه کن و تصویر البته این روند از البوم طرفدار و تنظیمای محمد ناهیدی شروع شد باز اونجا ملودی ها و شعرها خوب بود کمتر نمایان شد ولی استارت این روزا از البوم طرفدار بود.
من دیگه غلط بکنم(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه حتی کامنت های زیر پست خودش و پست رادیوجوان هم منفیه و خبری از به به چه چه کردن نیست. الان دلش به چی خوشه جدی؟ تعداد دانلود؟ اونو که دنیا و کیمیا و ساسی هم دارن.
چ فایده وقتی اثری ندارد.دوباره دوماه دیگه ی افتضاح دیگه با همین گروه میده بیرون.با سابقه ای که از شادمهر سراغ داریم حداقل 3تا کار با این گروه مزخرف میده بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهنرین تنبیه شادمهر اینه که کسی کنسرتش نره
یه زمانی حمید عسکری آلبوم داد همه جا پخش شد آلبوم جدید شادمهر ... بعدش مقلدان مثل رامین بیباک اومدن و تا الان ادامه داره تقلید از شادمهر ... حالا چجوری شده شادمهر صدای بقیه رو تقلید میکنه ...؟! درسته صداشو از دست داده ولی نباید بره دنبال تقلید از صدای خواننده های دوزاری ... کاور کنه از فلان خواننده هضمش راحت تره تا تقلید صدا ... کجا رفت سبک شادمهر ...(sm172)
بیا ببین چه کار قشنگ و قویه احسان (sm118)(sm144)
ترک 2 Come Into World World
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 2 رو کامل گوش دادم خوب بود ... رفتم تو گذشته و کارهای ATC ...
هیییی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه روز و شبهایی داشتیم تو شادمهر فنز(sm74)
اون روزها رو که میبینم و الان رو مقایسه میکنم، خیلی تفاوت داره
دیگه هیچ شور و هیجانی نیست واسه پخش آهنگاش
اون روزا همه چی سر جای خودش بود ... البته من عضو هیچ فن پیجی نبودم و اصلاً وبلاگ و فن پیج رو دنبال نمیکردم ... ولی خب از زمانی که آلبوم خیالی نیست اومد رو خوب یادمه که چه حال و هوایی بود تو شهر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خب موسیقی دنیا همینجوری شده و دیگه شور و حال قبلی رو نداره ...
ایمین استوری کرده رییس مافیا کیه؟
اوضاع قاریشمیشه دیگه وقتشه شادمهر ب خودش بیاد البته اگه خودشو نزده باشه به خاب
بهداد کاموری بیدی نیست که با این بادها بلرزه ،سر قضیه بت هم شرایط از این هم بحرانی تر به نظر میرسید اما بهداد به خوبی( برای خودش و شادمهر )قضیه رو جمع کرد .
باید اعتراف کنم مدیریتش در زمینه حفظ وضع موجود تحسین برانگیزه .
این مرتیکه هم فکر خودشه.چطور اونوقت که با شادمهر کار میکرد به به و چهچهش هوابود...تف تو ذات جفتشون هم ایمنی هم کاموری که نذاشت لااقل آهنگ قربانپور پخش بشه بجای این افتضاحنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب اینقدر اهنگش چرته با اینکه به سه دقیقه هم نمیرسه ولی باز تو رو خسته میکنه ،آخرین اهنگ زیر سه دقیقه ای که از شادمهر شنیدم فکر کنم اسمم داره یادم میره بود ولی خب اون کجا و این کجا .
داداش این اولین آهنگی از شادمهر بود که با یه بار گوش دادن پاکش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ساعد باقری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوب گفته بود یکی از دوستان در کامنت ها
" هیچ اثری از اون هنرمند سالهای دور نیست
ناامید کنندست و بس
چون میدونم دیگه کار از کار گذشته، فقط میتونم بگم ممنون بابت آهنگ های قدیمیت "
اینطور که مشخصه ایمین بیش تر از دو سه تا آهنگ آماده کرده بود براش که اینجور شاکی شده ... وگرنه رزومه به اندازه کافی جمع کرد معروف شد ... مثل یه فست فودی که یهو میبینه سر کله فست فودی دیگه تو خیابونش پیدا میشه و شروع میکنه به تخریب و نهایت کاری که میکنه سس مخصوص دیگه ای اختراع میکنه برای ساندویچ هاش ...
این وسط مخاطب باید مزه دستپخت های اینا رو بچشه که با هزار تا سس مخصوص هم فرقی با هم ندارن ...
ایمین احتمالا خودشو جواد شریفپور فرض کرده که گفته رییس مافیا کیه !!!!
خوب لامصب همون رییس مافیا ما رو با شعرای تو چند سال نمود حالا بد شد ؟؟؟؟
شادمهر شده شبیه اون كلاغه که میخواست راه رفتن كبک رو یاد بگیره راه رفتن خودشم یادش رفت. مثلا خواست سوار موج آهنگ های هیت مارکت بشه و ادای خواننده های امروزی داخلی رو در بیاره ولی کاملا نسبت به اونا تو همون سبک الان ضعیف تره و کلا از سبک و هنر خودشم که فاصله گرفته و دیگه دور شده. از اینور رونده از اونور مونده شده. بیخیالش شین کلا این آدم درست بشو نیست دیگه بنظرم.
حالا قدم بعدی تقلید از دنیا و سارن و کیمیا اینا نباشه خوبه، اصغر آقا و عمو حسن رو خوندن منتظر اقدس خانوم از شادمهرم هستیم که یه موقع از این موج هم عقب نیفته (sm120)
دیگه هر آهنگی بیاد از قبلی بدتره نهایتش بره سراغ قربانپور یه ملودی مسخره دیگه بگیره مثل ملودی تکراری و ضعیف میترسم امثال ایمن و قربانپور در حدی نیستن اسمشونو گذاشت شاعر و آهنگساز
بعد از مدت دارم در مورد شادمهر نظر میدم ... خیلی وقت هست که پیگیر کاراش نیستم... فقط چند وقت پیش بود که دوستی پیانو نوازی های جدیدی از شادمهر که همسرش تو اینستاگرام منتشر کرده بود فرستاد که دیدم.
یکی از دوستان قدیمی دیروز پیغام داد این چه سقوط آزادی بود که شادمهر داشت ... گفتم از چند سال پیش قابل پیش بینی بود، شادمهر خیلی وقت هست که مهم نیست نه خودش و نه فعالیت های کاری که داره ، از این زباله های صدایی و سرو صدا هایی که جدیدا منتشر کرده (امشب دو تا آهنگ آخرش گوش دادم !) واقعا باید تاسف خورد... این ها حتی موسیقی نیستن ... مگه میشه، باور کردنی نیست ...
برای من شادمهر بعد راه اندازی سایت بت تمام شد ... حداقل برای من ثابت شد دیگه قابل اتکا نیست و از دایره هنر واقعی خارج شده ... به نظرم خیلی خودتونُ درگیر آدم ها نکنین ... به خصوص تو دوران جدید که همه چی عوض شده.
خداییش عمو حسن دنیا خیلی قشنگتر از آهنگ شادمهره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به دوباره زدم تو کار آریان ... چقدر خاطرات زنده شد برام(sm185)(sm59)
چقدر جات خالی بود فربد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای مجدد پروازو تو اینستاشون ببین چطور علی پهلوان صداش مثل قبل مونده و اصلا تغییری نکرده بر عکس این یارو که صداش هم داغون شده و میگن پیر شده مگه اون پیر نشده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]