اره..ولی الان دارم کم کم باورت میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره..ولی الان دارم کم کم باورت میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطور که رفیق کله پز داره لابد رفیق فلافلی ـم داره دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تست نکردم ولی بعیده به مشکلی بخوره (sm120)نقل قول:
دست شما ممنون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی نکته سنجی (sm2)(sm2)نقل قول:
خیلی وقته یه خواب عمیق و درست حسابی نداشتم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین طوری خوابم نمیبره وقتی هم میبره تا صب 2 3 بار از خواب میپرم به بدترین حال ممکن (sm9)
هر چیزی پنیری ـش بهترـه (sm173)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلافل دوست دارم..ولی نیست همشون جوونن نمیتونم برم باهاشون دوست شم(sm172)
من تیمارستانیم تو دیگه چرا؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث غذاست؟؟
الان دیگه حوصله ندارم....شده وعده غذایی رُ خذف کردم کلا (sm50)
ولی اشپزیم خوب بود قبلا....اونم نه از این غدا دم دستیا...(sm120)
به انواع پلو و خورش ها تسلط دارم (sm173)