D-Link بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
D-Link بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
D link , tp link خوبن هردو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111) آره نری چیز دیگه ای بگیری همینارو بگیر (sm120)نقل قول:
سوتی شبکه 3 رو داشتید؟ (sm2)(sm2)(sm2)
نه خیالت راحت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بود ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم سرود ملی لهستان پخش نشد از تلویزیون (sm98)
حالا اگه اونا اینطوری با ما برخورد کنن کیون خودشونُ جر میدن که اونا برای اسلام ستیزی همچین حرکتی زدن با خدا پیغمبر مشکل دارن اصن کاریکاتور کشیدن... (sm25)
اهنگ 7بند داشت توی سالن پخش میشد داشت میخوند: از همون لحظه که عاشقت شدم... یهو قطعش کردن از این آهنگای آسانسوری پخش کردن (sm2) بعدشم صدای گزارشگر اومد که میگفت: چطوری میخوان به من اعلام کنم؟ (sm120)نقل قول:
مرگ ناگهانی عمه ی محتشم؟؟؟ به نظر من که دروغِ (sm138)
این نکبتا که میزبانن چرا لباس اولشونُ نمیپوشن؟ (sm102)