(sm2)آقا برید تو صف به همه میرسه .. (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)آقا برید تو صف به همه میرسه .. (sm51)
03 Alireza JJ - Maro Eshtebah Nagir ( Khalseh & Magico)
(sm171)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تو ساده دل کندی ولی تقدیر بی تقصیر نیست... (sm50)
اسمم داره یادم میره چون تو صدام نمیکنی... (sm50)
آقا بزنین شبکه ورزش استاد ابوالحسنی (sm2)به خدا اعجوبه ای هست که ناشناخته مونده (sm2) خیابانی سرهنگ باید برن پیشش کارآموزی
نمونه ای از هنرنمایی استاد : حالا جوان کره ای روی زمین میغلته امیدوارم تمامی جوانان قاره کهن در صحت و سلامت کامل باشند(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درگیر رویای تو ام، منو دوباره خواب کن
دنیا اگه تنهام گذاشت، تو منو انتخاب کن... (sm50)
باور نمیکنم، ولی انگار غرور من شکست
اگه دلت میخواد بری، اصرار من بی فایده ـست... (sm50)
آره زدم زیر گریه دوباره
بگین آسمون هم بباره ... (sm50)
جیوه رو چطور جمع میکنن؟! (sm148)
پاچیده رو فرش... (sm9)
اقا یکی برنامه ویندوز اینستالر برای ویندوز ده لطف کنه بده 4.5 یا بالاتر باشه
Marmoulak 2004 (sm27)
(sm2)حاج آقا عمامه ت برعکسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مرا... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر یه مدت میبینمش... هنوز جالبه بعضی قسمتاش (sm59)
مهمانِ خبر CNN . . . (sm51)
وقتی میخواد بره خیابان فرشته . (sm2) ای تو اون روحت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که پیاده میشه از ماشین .. (sm2)
این 2 تومن مال فردوسی (sm51) این 2 تومن مال فرشته (sm51) این 2 تومنم مال ورود ممنوع ! (sm51) کیفت تو جیبم جا موند (sm2)
میر انجمن آلبوم رهاوی و سرخانه و کی میزنی ؟
تو قطار . سرهنگه میاد میگه سلام علیکم و رحمته الله و البرکاته(sm2)
رضا مارمولک : اشهد ان لا اله الا الله (sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان ذبیحی فرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا آلبوم هر کدوم 9 هزار تومن ! (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی سرچ زدم فقط اینا رو آورد برام .. ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
اینارو خودم دیدمنقل قول:
برای ویندوز 10 میخام
ببین ویندوز 10 نداره ..نقل قول:
سایت خود مایکروسافت هم رفتم نیست الکی نگرد
معلوم نیست چیکار میکنه(sm50)
(sm172)
Dang Show - Bi Khaabi (sm50)
(sm2)تا حالا دیدی آخوند مث مارمولک بکشه بالا اونم با این لباس ، حالا ببین (sm2)نقل قول:
بمیر خستم (sm172)نقل قول:
(sm134)(sm120)
میلاد کوشی؟! بیا یه شعر جان سوز بزار... (sm172)
وگفت: در دنیا هیچ چیز نیست که بدان شاد شوی که نه در زیر وی چیزی است که بدان اندوهگین شوی
تذکره الاولیا/ ذکر ابوحازم مکی
از روز اولم...وقتی به ما رسید
از من جدا شدی...رنگت یهو پرید
وقتی که با منی...حرفی نمی زنی
با دوستهای من...راحت تر از منی
اون واسه داشتنت، یک کار ساده کرد
از اعتماد من، سو استفاده کرد
گفتن به من شما....رفتین به نا کجا
خوش بگذره گلم...دوستان به جای ما
من می شناسمش...خوبه باهاش برو!
تضمین می کنه...آینده تو رو
یادت نره فقط، این حرف آخرو
هیچ وقت سر قرار، با دوستات نرو
گفتن که دستتو...محکم گرفته بود
چیزی نگفتم و...بغضم گرفته بود
گفتن به من شما....رفتین به نا کجا
خوش بگذره گلم...دوستان به جای ما
"علی ایلیا"
(sm172)
مروح کن دل و جان را (sm50)
تو صفحه فیسبوقش نوشته نمیدونم بیمارستان محافظت از بیماران در کنار فولانو فلان
به درگاه اکثر امامزاده ها واسه سلامتیت دخیل میبندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]