آره اسم من و تو کنار هم بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره اسم من و تو کنار هم بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیداش کردی برا منم بفرس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
ممنون (sm176)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۸۳ـ اکبر من همون مورد ۳ هستم تولدت مبارک لاشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم داری به فحشا میرسی (sm2)
اکبر تولدت مبارک (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)
هرروز تولدته؟(sm2)
از کجا پیداش کردی (sm120)(sm174)نقل قول:
تولد شهاب اکبریه(sm120)
تولد امیر جمالفرد هم که هست (sm120)
(sm50)کاشکی یه روز صب شه(sm27)
وبلاگ شهاب رضا (sm120)(sm176)نقل قول:
(sm50)
نقل قول:
(sm2)نقل قول:
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من اینو دارم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشونیا اصل (sm2)
چش رنگی (sm2)
رحیم خالقی (sm2)
الی دهن سرویس (sm2)
(sm88)(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کنم برم یکی از فیلمای مزخرفم رو ببینم بهتر باشه. لاکپشت های نینجا فک کنم مناسب باشه برا ترمیم روحم.(sm70)
علیرضا چش رنگی (sm2)
فلینی : فیلمی که بیش از همه به آن علاقه مندم "جاده" است،بالاتر از همه.از آنجا که حس میکنم نمونه ای ترین فیلم من است،فیلمی که بیش از فیلمهای دیگر شرح حال من است."جلسومینا" بدون شک،شخصیت مورد علاقه ی من است..(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم شهر موشها (sm2)
چه بازی بود (sm118)
حیفه ارسنال و چلسی حذف شن یکی از این 2 تا بیاد بالا (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو تیم شایسته حذف شدن بودن (sm98)
این غمی که با دیدن این فیلم منو احاطه کرده دیگه با شهر موشها هم حل نمیشه.(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا چقد پوچ و تنها زندگی کرد و مرد.(sm178)
اون 3 تا فیلم دیگه ام شبیه اینن از لحاظ غمناکی؟(sm120)
عادل گفت الان همه میخوان اونور بخورن به موناکو (sm120)نقل قول:
کلا قهرمانان امسال خیلی سوپرایز داشته تا الان ! نماینده های انگلیسم که .. (sm3)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
400 ضربه هم میشه گفت فیلم تلخیست...
هشت و نیم نه!
سولاریسم که بحثش کمی تا قسمتی جداست
البته نگران نباش فیلم تلخ بازم تو لیستت هست (sm120)
باز خوب شد اتلتی اومد بالا....فردا هم از بین یووه و دورت ببینیم چی میشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب کلا جذابیتش کم میشه دیگه....(sm98)
انگلیسیا و در راسش ما گند زدیم (sm25)
خودمونیم این فرمالنو ما ندیدیما اصن (sm2)
به ماسکرانو دلمون قرصه هم دفاع هم هافبک خیلی خوبه کلا تو هر دو تاش
فردا شب نبازین؟؟(sm120)نقل قول:
والا من یکی از منچستر میترسم هنوزم (sm120) اگوئرو همونی بود به بایرن و نویر 3تا پشت هم زدنقل قول:
نمیشه دست کم گرفتشون اما خب تو نیوکمپ بردن بارسا هم کار راحتی نیست(sm118)
شانس که نیست (sm2)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
فردا صبح یه قسمت از امریکن پای رو دوباره می ببینم که یخورده حالم خوش شه.(sm120)
خب فردا شب کدومو ببینم به نظرت؟
چشم امید انگلستان به معجزه مهندسی(sm2)
حرف فیلم شد بشینم فردا فیلمای امینو تموم کنم (sm120)
سریال و مستند و مراسم و فیلم همه رو هم مونده میشینم کل عید فیلم میبینم (sm2)
فرمائلن ؛ در آپریل به میادین باز خواهم گشت (sm132)
بارسا شانس اول قهرمانیه امسال....نقل قول:
من سیتی هم من سیتی ند ماه پیش و یا جتی چند هفته پیش نیست به شدت افت کرده
کار سختی ندارین (sm120)
(sm120)نقل قول:
بدون شک اولویت با رنوارِ (sm50)
The Rules of the Game
اگر دیدی بریم بعدی
ندیدم. ولی زیرنویسش هماهنگ نیست.نقل قول:
اگه زحمتی نیست یکی دیگه هم معرفی کن که اگه زیرنویس هماهنگ پیدا نشد فعلا اونو ببینم تا بعد هماهنگش کنم.