چه بلاتکلیفم...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه بلاتکلیفم...(sm50)
جدا؟؟ (sm54)چه خوب...به خطرش میارزه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با گوشی دان میکنم نوید حوصله سر لپ تاپ رفتن نداشتم..بیست مگش رفته(sm98)
اینو گفتی یاد یه خاطره افتادم (sm120)
چطور مگه؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمی ارزه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم ساعت دیگه میتونی گوش بدی (sm120)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعریف کن (sm132)نقل قول:
همه چی بهم ریخته...اشتباه پشت اشتباه! بدبیاری و ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا بلاتکلیفم به معنای وافعی...
یه مشکلی هست که اتفاقا دوست دارم حل نشه تا بلکی بتونم کلا مسیرمُ عوض کنم (sm50)
ای بابا... (sm50) چند سالت ـه امین؟نقل قول: