آره دوست خودم کاردانی رو نرم افزار خوند حالا داره مکانیک می خونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره دوست خودم کاردانی رو نرم افزار خوند حالا داره مکانیک می خونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس گیر نمیدن که پیش دانشگاهی و اینا چون زبان یه رشته نظری هستش و منم که فنینقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم رشته فنی هستم حالا که مدرک نرم افزار رو گرفتم می خوام رشته حقوق رو ادامه بدم مشکلی نداره فقط باید واحد های بیشتری رو بگذرونینقل قول:
01 - Takeover
چرا یهو شروع میشه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عب نداره می گذرونم فقط گیر ندن اخر ترم اونا رو هم می خونیم پاس می کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی اهل کجایی چند سالته (sm50)
"ما یونایتد هستیم" با کوله باری از افتخار(sm74)(sm132)
دارم مسخره میکنم (sm120)نقل قول:
خوزستان 22 سالمهنقل قول: