(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشت خنده دیروز من به کار جهان
زمان خنده دنیا به گریه های من است ... (sm50)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Demis Roussos - Goodbye My Love Goodbye (sm172)
چنان که اره ی کند از درخت می گذردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنبه
بی تو یادت
چه سخت میگذرد ... (sm50)
حسام الدین سراج آلبوم ِآینه و آه ... (sm50)
(sm172)نقل قول:
کسی آهنگ شام مهتاب داریوش با کیفیت بالا داره ؟
Bobby Vinton - Mr. Lonely (sm172)
به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی بهمنی شاعر پیشکسوت و رئیس شورای شعر و ترانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل بیماری در بیمارستان «مدرس» تهران بستری شد .
این غزل سرای معاصر در گفتگو با خبرنگار مهر با ابراز رضایت نسبی از وضعیت عمومی خود گفت: فردا یک عمل جراحی خواهم داشت و ان شاء الله بهتر خواهم شد .
استاد محمد علی بهمنی غزل سرای پرآوازه معاصر است که از وی تا کنون کتاب های شعر متعددی مانند «گاهی دلم برای خودم تنگ میشود»، «شاعر شنیدنی است» و «من زندهام هنوز و غزل فکر میکنم» به چاپ رسیده است. همچنین، این استاد شعر و ادبیات فارسی رئیس شورای شعر و ترانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است ... (sm74)
چنان دستم تهی گردیده
از گرمایِ دست تو
كه این یخ كرده را از بیكسی،
ها میكنم هرشب ... (sm50)
یه همچین انسان نازنینی میره رو تخت بیمارستان میخوابه اونوقت آن موزیسین تمام شده ی کچل راست راست میچرخه حتی سرما هم نمیخوره
آره دارم با چه کیفیتی میخوای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا دو نفره هم که باشد در من جمعیتیست... (sm172)
دمت گرم 320 دانلود کردم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا چرا... (sm25)نقل قول:
Homayoun Shajarian - Tasnif Che Atash Ha (sm172)
قلم زد نگاهت به نقش آفرینی
که صورتگری را نبود این چنینی
پریزاد عشقو مه آسا کشیدی
خدا را به شور تماشا کشیدی
(sm81)
باشه اگه ویو هم خواستی بگو بدم (sm111)نقل قول:
قلم زد نگاهت به نقش آفرینی
که صورت گری را نبود این چنینی
(sm50)
تو دونسته بودی چه خوش باورم من (sm81)
چشمه ام زلال و پاکم دل بیقرار خاکم
خنک زمین داغم خون ریشه های باغم
چشمه ام زاده ی بارون چشم امید بیابون
هر لب تشنه رو سیراب دورم از وصعت مرداب ... (sm50)
شکفتی و گفتی از عشق پرپرم من (sm81)نقل قول:
سامان جلیلی - حرف دلم ...(sm50)
چقدر این آهنگ زیباست ... (sm127)
یادت میاد میگفتی آسمون اگه زمین بیاد
همیشه عشقمی دوست دارم زیاد
هنوز از این دروغ تو خوشم میاد ... (sm74)
مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت
خرابم میکند هر دم فریب چشم جادویت ... (sm81)
ک...ی...ر تو این زندگی ... (sm1)
هوایم بی تو همچون حال ورزشکار دلخونی ست
که در دیدار پایانی به اسرائیل بر خورده ... (sm50)
(sm81)
یکی از ترانه سراهای آلبوم بعدی یزدانی گلبرگ شعبانی تشریف داره - ترانه سرای آهنگ ببار برایم (sm173)
عمران میرزایی و امیر مهرپویا هم در آلبوم بعدی یزدانی حضور دارن ...
مازیار احمد پور هم در آلبوم برای اولین بار نقش تنظیم کننده هم دارد ...
برگفته از صحبت های خودم با علیرضا باران (sm59)
گفتنی ست یک کار جدید از رضا یزدانی اوایل شهریور منتشر میشود
تعداد ترک های آلبوم بعدی بیش از 12 تاست
یک آلبوم تصویری دیگر از یزدانی روانه بازار خواهد شد
از اندیشه و یغما چطور؟! (sm59)
میخواست بره دیگه همینا رو بهم گفت - دفعه دیگه میرسم به اونا
این آهنگشم هست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد زر میزنی میلاد دیوث .. برو بکپ (sm2)