(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر خودش باعث شده با دیگران مقایسه بشه تازه امثال یگانه که الان به لحاظ عملکرد به مراتب از شادمهر بهتر عمل میکنن ... شادمهر فعلی رو با توجه به سبکهایی که میخونه باید با میثم ابراهیمی ماکان بند علی یاسینی مسعود صادقلو مقایسه کرد و این تقصیر ما نیست تقصیر خودشه که تا اینجا خودشو پایین کشونده اگه هم هنوز یه شان و جایگاهی براش مونده به لطف اسمش و روزمشه و نه عملکرد سه سال اخیرش
از هم نسل های خودش به نظرم خیلی پیشرفت بیشتر داشته..خشایار اعتمادی،محمد اصفهانی..حالا اگر زنده یاد ناصر فاکتوربگیریم..چون قطعا اگر بود قضیه فرق میکرد..یا مثلا محو شده هایی به نام سیاوش شمس و خیلی های دیگه که اسمشون یادم نیست...نقل قول:
ایا شادمهر قدیم فقط طرفدار های خودش راضی میکرد؟؟؟؟تقدیر و محال و فقط مختص طرفدارهای خود شادمهر بود؟ولی محسن الان فقط طرفدارهای خودش داره....خودت میدونی من چه موضع در مورد شادمهر جدید دارم ولی یگانه هم اون یگانه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر جا اسم بابازاده رو میبینم فاتحه میخونم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که سرنوشت هم نسل های شادمهر رو میبینم میگم بد هم نشد شادمهر از ایران رفت ... دوره تمام هم نسل هاش سالهاست تموم شده فقط به درد برنامه تلویزیونی و مراسم ارگانی میخورن ... بدون رو دربایستی میگم اگه شادمهر هم الان بود سرنوشتش همین بود کار نمیکرد و دوره ش تموم شده بود چون در موسیقی داخلی الان حداکثر زمان تاریخ مصرف خواننده ها سه سال شده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر تاریخچه داره رزومه داره رنسانس ایجاد کرده تو این مملکت ... همه قبول دارن که شادمهر و خشایار اعتمادی رنسانس ایجاد کردن ... تحول بزرگ در حد انفجار اتمی بعد از رفتن شادمهر بوجود اومد ... شادمهر هر چقدر هم بد بخونه بت بزنه خودشو خراب کنه بازم ریشه داره تاریخچه داره احترام داره همه به خاطر کارهاش بهش احترام میزارن حتی بعد از بت زدن ... این خواننده های که نام بردی در حد این نیستن حتی نامشون کنار شادمهر تایپ بشه چون ریشه ندارن زود فراموش میشن ولی شادمهر هیچوقت فراموش نمیشه ... عملکرد این چند سال واضحه ولی تو همین سه سال اخیر که هیچ در ده سال اخیر کدوم خواننده عملکردش خوب بوده ؟! تو دوران افت و مرگ موسیقی نمیشه مقایسه ای انجام داد ... قیاس مع الفارق از هر نظر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث رزومه نیست تو رزومه ی شادنهر که شکی نیست اما اینکه گند بزنی به رزومه حرف دیگه ایه شادمهر تا سه چهار سال میش همردیف بهترینهای موسیقی ایران شناخته میشد و الان ما مقصر نیستیم که تا این حد تو کارش سکته زده ... شادمهر هر چقد رزومه داشته باشه دیگه اندازه ی ابی که رزومه نداره ولی میبینیم که سر همین آهنگ خلیج فارس و اون کنسرتی که بد خوند مردم کلا همه چیو فراموش کردن ولی من خودم به شخصه قبول دارم اینا بهترین بودن و رزومه ی معرکه شون قابل انکار نیست اما خودشون لطمه زدن به جایگاهشون
کاملا موافقم با حرفات احسان جان. تو این چند سال هیچ خواننده ای نبوده که آهنگی داده باشه بیرون که یه تکونی به مارکت موسیقی ایران داده باشهنقل قول:
با این حرفت موافقم ولی با احسان کاملا مخالفم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ولی هیچکدومم به اندازه ی شادمهر سقوط نکردن ... کلا یه بدعت بدی بین ما طرفدارای شادمهر هست که برای توجیه عملکرد بد شادمهر دیگرانو میخان بکشن پایین ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا کاری به شادمهر یا بقیه ندارم. حرفم اینه که خیلی وقته موسیقی پاپ به بن بست رسیده یا شایدم میشه گفت دیگه اشباع شدهنقل قول:
چون اکثر بهترینهاش دغدغه ی اصلیشون شده فقط پول
بله کلا زمونه عوض شده. درست عین فوتبالیست ها. قدیمیا واسه غیرت و تعصبشون بازی میکردند ولی الان فقط دغدغشون پولهنقل قول:
نمیشه به این قطعیت گفت ولی بیراه هم نمیگی!!!همین الان محسن چاوشی و محسن یگانه زیاد شنونده نداشتن تو عید یا به قول خودمون اهنگ هیت شده....همین بنیامین وحمید عسکری که خیلی ها فکر میکردن اینده دارند الان واقعا سرنوشت موسیقی خوبی ندارند..وخیلی مثال های دیگه.....نقل قول:
بله هیچ خواننده ای در کل جهان اندازه شادمهر سقوط نکرده اینی هم که کنسرتاش پشت سر هم داره سولد اوت میشه عمهی شادمهره نه خودش!
آخه چه ربطی داره این به خاطر محبوبیتشه و تا آخر عمرش هر اهنگ جفنگی بده بازم محبوبه این چه ربطی به حرف من داره ما داریم راجب عملکردش نظر میدیم نه محبوبیتش خواهشا اگه ریپلی میکنید با اطلاع و منطقی نظر بدید
علی یاسینی هم کنسرت دبی رو پُر میکنه! اما دلیل بر خوب بودنش نیست...
دقیقا همینطوره الان ساسی و تتلو هم کنسرت بدن یه استادیوم صدهزار نفری هم جوابگوشون نیست اما آیا این دلیلی بر شایستگیشونه؟ شادمهر محبوبیتش ثابت شده س و من منتظرم ببینم با توجه به سقوطی که تو ارائه ی کارهاش داره این محبوبیتش تا چه زمانی دوام خواهد داشت یادمه یه زمانی سیاوش شمس هم هزاران کشته و مرده داشت ولی به مرور انقد افت کرد که دیگه کم کم فراموش شد و الان فقط اسمش مونده امیدوارم شادمهر به اونجا نرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز چارتا کنسرت گذاشت و همه آهنگ ها پلی بک، یه سری ها باز فکر کردن خبریه
بابا سقوط شادمهر رو نمیبینید؟ یا نمی خواین ببینید؟
خیلی فرقشه
با این حرفت کاملاً موافقم ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته همدوره و هم نسل شادمهر امثال خشایار اعتمادی ناصر عبداللهی اصفهانی قاسم افشار عصار حسین زمان و سعید شهروز هستن که همگی سالهاست دوره شون تموم شده ... چاوشی و یگانه متعلق به دهه هشتاد هستن که من بهش میگم دوره رنسانس شادمهری که خواننده به اصلاح زیرزمینی رو ساختن برای جلوگیری از مهاجرت و نابودی موسیقی داخلی ... در مورد چاوشی و یگانه هم که چند سال طول کشید جای صداشونو پیدا کنن و به ثبات برسن ...خواننده هایی مثل عسکری هم که تقلیدی بودن مشخص بود سرنوشت خوبی ندارن چون صدای مثلاً شادمهر در طول زمان تغییر کرد و صدای اینا همینجور موند ... مثل مجتبی کبیری که وقتی آلبومش سال 83 اومد همه گفتن قمیشی و حالا صداش شبیه هیشکی نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر تموم شده درست شادمهر با بت خودشو نابود کرد درست شادمهر سقوط کرد درست شادمهر پولکی شد درست ولی تاریخ که تموم شدنی و نابود شدنی و پولکی نیست که ...!!!
صد سال دیگه بخوان دوره موسیقی این مملکتو بخونن میرسن به دهه هفتاد و زمانی که تازه دستگاه ویدئو و وی اچ اس آزاد شده بود ... تو این خفقان که حمل ساز به مثابه حمل کلاشینکف بود دو نفر اومدن استارت پاپ رو زدن که به مثابه رفتن رو مین بود و پی همه چی رو به تنشون مالیدن ... هیچکس هم نمیتونه منکر بشه و برای همیشه ثبت میشه نام شادمهر وخشایار اعتمادی ... صد سال دیگه هر کس بخواد تاریخ موسیقی رو بدونه نام شادمهر در راس قله نمایانه ... حالا هر چی ما بگیم تو این چند سال چرا خودش آهنگ نساخت و نیست و نابود شد بازم شادمهر خراب شدنی نیست ...
قیاس مع الفارقه ولی شادمهر مثل مارادونا میمونه که با اونهمه حواشی به اسم خدای فوتبال دفن شد و به تاریخ پیوست ... ماندگار ماندگاره هر کاری هم بکنه ماندگاره ...
یکی هم مثل ابی هست که اسمش ماندگاره در تاریخ ولی در کنارش ثبت میشه به خاطر پول و زنش از اسم خلیج فارس که همه بهش حساسن گذشت ... به مثابه یک خائن به وطن ازش یاد میشه نه به نیکی ...
با این حرفا هم کاملا موافقم احسان جان (sm174)نقل قول:
ببین دوره شون تموم شده ولی مثلا یکی مثل محمد اصفهانی یا خود علیرضا عصار نمیشه به راحتی از اسمش عبور کرد..یا مثلا اگر ناصر خدا بیامرز زنده بود شاید تفاوتی میکرد...قطعا خیلی خواننده ها مدیون شادمهرن هیچشکی درش نیست به قول خودت رنساسی شادمهری...کلیت حرفات واقعا درسته وچیزی جز تایید نداریم..نقل قول:
همه ما میدونیم شادمهر افت کرده ولی دیگه یه سری پیاز داغشو خیلی زیاد میکنن زمون اهنگ انتخاب هم تو همین فروم میگفتن این چیه چرا شبیه مجید خراطها میخونه الان انتخاب شده بت براشون یا بقیه اهنگاش ک اون زمون خودش میساخت هم اینجا انتقادات در همین حد الان بود. خوبه از اول بودیم همه اینارو دیدیم من هیچ دفاعی از الان شادمهر نمیکنم اهنگاشم افت کرده ولی نه در حدی که اینجا راجبش میگن تو ساخته های خودشم اهنگای این مدلی کم نداشته ایرانی جماعت عادت کرده همیشه حسرت گذشته رو بخوره فقط
اتفاقا من با این موافقتِ تو کاملا مخالفم(sm2)نقل قول:
آره منم گفتم تاریخ رو نمیشه تغییر داد قطعاً اصفهانی و عصار هم جزء تاریخ موسیقی این مملکتن ولی خب خودشون هم قبول دارن دوره شون گذشته و فقط خاطرات خوب به جا مونده ... ناصر هم اگه بود دوره ش تموم شده بود چون نمیشه با گذار عمر و زمانه مقابله کرد دوره عوض شده و چرخه ادامه داره ... شادمهر هم اونموقع نمیدونست با رفتنش چی پیش میاد و خب با رفتنش خیلیا خواننده شدن هر چند زیرزمینی ...!نقل قول:
برای درک بهتر شرایط ... الان سه دسته هوادار شادمهر داریم :نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1- هواداریی که فرقی براشون نمیکنه آهنگ چی باشه فقط جدید باشه مثل آدامس دهنشون رو کوتاه شیرین کنه و برن پیجش چند تا سلطان ملطان کنن تا آهنگ بعدی ... تکلیف اینا مشخصه ... در یک کلام سرخوش و جوگیر هستن ...
2- هواداریی که من بهشون میگم "فن های خودش بسازه" ... این دسته هنوز درک نکردن دوران افت موسیقی رو و فک میکنن شادمهر میتونه مثل گذشته وقت بزاره از اینور اونور برداره یا کاور ماور کنه شعر کم و زیاد کنه با یه تنظیم بده بیرون تا بگن آها همینه اصل آهنگ همینه دمت گرم که به حرف ما گوش دادی خودت ساختی و ساعاتی بعد درمیاد مثلاً کاور بوده و بعدش انتقادها شروع میشه و این دسته شروع میکنه به دفاع از شادمهر که آی کجا کاور بود غلط کردین ساکت شو و این حرفا ... تکلیف این دسته معلوم نیست چون معلوم نیست با خودشون چند چند هستن ...
3- دسته آخر ( که خودمم جزشون هستم ) خود شادمهر براشون مهمه نه آهنگ جدید ... آهنگجدید میاد یه بار گوش میدن بدون تعصب میگن بد بود و انتقاد هم میکنن ولی تخریب نه ... این دسته عمدتاً فسیل های اواخر دهه پنجاه و اوایل دهه شصت هستن که در اثر گذر زمان از روی عقل نظر میدن احساسی نمیشن و خرس های گنده ای هستن برای خودشان ... تکلیف اینا هم مشخصه با خاطرات شادمهر حال میکنن ...
پس نمیشه انتظار بیشتری از هوادار شادمهر و کلاً هوادار خواننده ها داشت ...
دسته ی چهارمم اونایی هستن که میدونن شادمهر چه اعجوبه ای بوده و از بس حسرت گذشته ی درخشانشو میخورن نمیتونن خودشونو گول بزنن و این روزاشو باور کنن و کاملا از روی منطق ادعان دارن که شادمهر تو دوران افول کاری و هنری خودشه ... یه بار برای همیشه بگم ما خودوک عاشق شادمهر بودیم از ۲۵ سال پیش و گذشته ش برامون عزیزه ولی نیتونیم خودمونو با آهنگای چرت و کنسرتای فیک گول بزنیم تمام !
کوتاه بیاید (sm2)
یارو اون سر دنیا داره حال میکنه، جنگشو و حرصشو ما میزنیم
ولش کنید بابا
بزار هر جور دوست داره خوش باشه و خودشو با این خوشی ها غرق کنه
پی نوشت: آقا احسان عزیز، اینکه میگی شادمهر 100 ساله دیگه اسمش تو تاریخ موسیقی هست رو منم باهات موافقم ولی اینکه ته قصه شادمهر چی شد، رو چی میخوان واسش بگن؟ اینه که مهمه
مطمئنم اینجا کسی حرفی میزنه بخاطر شادمهره نه خصومت با شادمهر
آقا احسان من 35 سال، سنم هست
از سال 80 شروع کردم به شادمهر گوش دادن با کاست ها و نوارها و بعد کم کم اینترنت اومد به شهرمون
خودت میدونی که چی میخوام بگم
واسه آدم هایی مثل من و امثال من که از اون دوران هستیم، خیلی سخته شادمهر رو تو این دوران دیدن
مگه میشه ؟ 180درجه عوض شدن؟ اونم تو چند سال؟
اینم بگما، ماها مالک شادمهر نیستیم، ولی اینجور هم نیست که هر جفنگی که شادمهر بخواد بده بیرون قبول کنیم
---------------------------------
در جواب اون دوست عزیزمون که گفت زمانی که شادمهر خودش هم میساخت همه انتقاد میکردیم
بله انتقاد وجود داشت، ولی شما به مجموعه آلبوم نگاه کن، تو آلبوم پاپ کرن، 80 درصد آهنگ ها باب میل هوادارش بود
اون چند درصد هم بخاطر نو بودن آهنگ ها به دل هوادارها ننشست، مثل بیا اینجا و میخواستمت
ولی الان چی؟ تو این چند سال اگه آلبوم هم نداده باشه، شما آهنگ های سالانه رو یه آلبوم در نظر بگیر، کلاه خودت رو قاضی کن، ببین میتونی کنار بیای با مجموعه سالانه اهنگ ها به عنوان یه آلبوم؟
اگه تونستی کنار بیای که بهت تبریک میگم، به شخصه شما از من بیشتر هوادار شادمهر هستی
نمیدونم شماها چرا نمیخواین قبول کنین دوران افت موسیقی رو ...!!! میگم هم نسل هاش فراموش شدن دوره شون تموم شده ... خب همه دارن میبینن که شادمهر دیگه شادمهر سابق نیست ... افتاده تو باتلاقی که دراومدن ازش غیر ممکنه ... ولی این ربطی به دوران افت موسیقیش نداره ...!!! شادمهر رفته سراغ بت افتاده تو باتلاق مجبوره تند تند آهنگ بده خب معلومه کیفیت پایین میاد اونم با این عوامل ... شماها میخواین خودش بسازه که اینم غیرممکنه اگه شادمهر رو بگیری زیر شکنجه هم نمیسازه دیگه دلیلشم رو هم قبلاً گفتم ... اگه بسازه هم مطمئن باشین مثل قبل نیست ... شادمهر دیگه اصلاح شدنی نیست واقعیت تلخه قبول کنین تموم شده دورانش ...نقل قول:
منم همینو میگه بزارین شادمهر حالشو بکنه وقتی دورانش تموم شده ... صداش رو هم میبینین چیزی نمونده ... تا زمانی نخواین قبول کنین شادمهر تموم شده وضع همینه حرص خوردن ...!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت از ته قصه شادمهر چیه ؟! اینه که شادمهر در اثر اعتیاد کارتن خواب بشه ...؟! صد سال دیگه همین آهنگای الانش رو گوش میدن میگن خدابیامرز آقامون ماشالا پرکار بوده بت میزده عشق وحال ... چیز دیگه غیر اینه ...؟! کنسرتاشم نگاه میکنن میگن پلی بک بوده همین ...! من طرفدار مدرن تاکینگ بودم که 99 درصد کنسرتاشون رو شبکه rtl پلی بک کرده بود ولی الان بعد بیست سال نگاه میکنم کیف میکنم ... مطمئن باش صد سال دیگه ملت پلی بک شادمهر رو نگاه میکنن کیف میکنن همچون که الان با صدای بنان حال میکنن ...
خصومت که هیچکس نداره ولی بعضی حرفا رنگ تخریب داره اینش بده ...
میدونم برای دهه شصتیا سخته شرایط امروز شادمهر رو دیدن ولی چاره ای نیست باید با شرایط جدید وفق پیدا کنیم چون هیچ امیدی نیست ...
احسان جان رفیق عزیز بله قبول دارم موزیک ما افت کرده اما چرا شادمهر باید جزو قعرنشین های این نزول باشه آیا نمیتونست تو دوران افت موسیقی خودش و موسیقی مملکت لااقل یه هنرمند متوسط باشه ؟ چرا باید تو دوران افت موسیقی به جای اینکه تلاش کنه منجی اون بشه خودش پناه برده به داغون ترین سطح موسیقی ... شادمهر اگه از تو آرشیوش سالی یه کار بده بیرون اصلا نیازی نداره پشت هم کار مزخرف ضبط کنه اما نمیدونم چه سیاستی پشت این داستانه و بدتر از همه اون عده ای هستن که تو کتشون نمیره که شادمهر به شدت افت کرده البته میدونم تو خودت باهوش تر از این حرفایی و میدونی شادمهر الان کجای موسیقیه بدون در نظر گرفتن کارنامه ش .... حتی پیج های اینستاگرامی درب و داغون دلشون نمیاد آهنگای جدیدشو نقد کنن مثل موزیک لند ... یه زمانی اهنگ میداد اکثر خواننده ها و موزیسین ها استوری میذاشتن الان انقد همه چی بد شده که هیچکس به یه ورشم نیست شادمهر کار میدهنقل قول:
بین این حرف هایی که میزنی در مورد بقیه خواننده ها هم صدق میکنه؟؟منظورم همون چند سال اینده که نسل بعد گوش میدن؟؟ببین الان ما سیاوش و داریوش گوش میدیم حتی اهنگ جدید اصلا حس بدی نمیگیریم.حتی خود لیلافروهر..ولی شادمهر واقعا هیچ چیز جدید برای عرضه نداره!!!!ما میگیم قبول خودش نسازه ولی با کارگروهی کار کنه که چیزی برای ارائه داشته باشن!!نقل قول:
دلیل اصلیش پر کار شدن شادمهر به خاطر بت ... ببین همین چند سال زمانی که شادمهر سالی یه تک آهنگ به زور میداد همه التماس میکردن که اهنگ بده و همه تشنه کشونده بود دنبال خودش ... تو این موسیقی پر کار بودن مساویه با افت شدید و چنان این افت تهوع آور میشه که حتی شادمهر هم با اون سابقه درخشان نابود میشه ... درست بلایی که سر علیرضا افتخاری و سالار عقیلی اومد که انقد البوم دادن که مضحکه خاص و عام شدن ... در کنارش یکی مثل داریوش سالی یه تک آهنگ به زور داد پرستیژ و احترام خودشو حفظ کرد ...نقل قول:
تو دوران افت و مرگ موسیقی کم کاری بهترین راه حله که متاسفانه شادمهر به خاطر بت نمیتونه ...
داریوش سالی چند تا آهنگ میده ؟ سیاوش و لیلا سالی دو تا تک آهنگ میدن ... چرا ؟ مگه هر روز صد تا از این بچه مچه ها از ایران کار براشون نمیفرستن ؟ نگاه میکنن انتخاب میکنن ... حالا شادمهر چیکار میکنه ؟ میاد تو این شرایط با یک گروه ناشناس و بیسواد اینقد کار میکنه که حال همه به هم میخوره ... شادمهر چیزی برای عرضه نداره چون این موسیقی چیز جدیدی نداره اشباع شده ...گفتم شادمهر تو باتلاقی گیر کرده که رهایی نداره ...نقل قول:
آفرین تیر خلاصو زدی ... یکی مثل داریوش از بین صدها کاری که براش میفرستن نگاه میکنه و انتخاب میکنه و بهتر بگم هر چیزی رو انتخاب نمیکنه اینم در نظر بگیریم این وسواس رو در ۷۰ سالگی داره که خیلی جالبه ... دقیقا مشکل اصلی اینه که چرا شادمهر از بین کارایی که به دستش میرسه بدترینهاشو برمیداره یا بهتر بگم چرا هر کسی دو روزه استودیو زده و یه ترانه نوشته انقد راحت شادمهر باهاش کار میکنه ... یک اینکه افت موسیقی سر جای خودش دو اینکه اصلا نخواستیم خودشم بسازه ولی آیا اینکه از بین ده تا کار متوسط و ضعیف که براش میفرستن لااقل متوسطهاشو برداره توقع زیادیه؟نقل قول: