با تو نبودم با بهروز بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با تو نبودم با بهروز بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز داره میگه صفاریان بازم داره میگه استاد دوباره میگه بهروز (sm120)
وقتی چاوشی میگه صفاریان استاد من است من کی هستم که خلافشو بگم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1080 فقط 1 مگ !!!! (sm59)
صفاریان خیلی خوبه من کاراشو دوست داشتم و دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر میشه گفت یکی از بهترین موزیسین های ایرانه
ولی در مقابل اشخاصی مثل علیرضا افکاری هیچی نیست
مگه میشه مگه داریم ؟؟ (sm77)(sm54)
Description : !!!! کیفیت رو با سینجول نجربه کنید- File Uploader (z-o-o-m.eu)
(sm30)
سینجول مردی از آینده ...
کدوم کار افکاری به اندازه کارهای صفاریان واقعا هیت شد ؟؟ و باعث شد اون خواننده معروف بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]