محسن چه قشنگ و مرموزانه جواب خیلی چیزارو داده
نمایش نسخه قابل چاپ
محسن چه قشنگ و مرموزانه جواب خیلی چیزارو داده
وسط مصاحبه کم مونده به یارو بگه خفه شو سوال اینقدر نپرس(sm2)
ایمان من ،
در حلقه ی ،
هندسه ی اندام توست ... (sm50)
(sm50)
رضا دیوث .. (sm2) میگم این مودمه مثلا وصل کردم سرویس گرفتم دانلود کنم باید مودم اصلی رو خاموش کنم بعد ازینکه سرویس گرفتم ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکن بگیر بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همزمان از هر دوتاش میشه استفاده کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می تونی کارت شبکه ای که لازم نداری رو خاموش کنی فقط از یکی دانلود کنی بدون اینکه مودمو در بیاری یا خاموش کنی
آخه چجوری میشه مثلا من 1 گیگ میخوام دانلود کنم از کجا باید بفهمم از کدوم نت داره استفاده میکنه ؟! (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا اینکه اون یکیم روشن باشه که نمیشه .. (sm54)
آها شبکه lan منظورته دیگه که کلیک میکنی قطع میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افرین پسرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها
آقا یکی یه کمک میکنه به من؟
من دنبال آهنگ عروسک شکسته که نلی خونده بوده رو با صدای سلی می خوام کسی داره آهنگ و بهم بده؟ (sm50)
پس این الی چکار میکنه چرا مصاحبه محسن نذاشته(sm39)
هادی دیوث پس تو کرمانشاه چه غلطی میکنی(sm102)
دیوث میلاد 771 فک کنم داره دیگه بگیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگرم هیچ کس نداره یه کاری کنید این آدرس دفترشو همین دیار گیر بیارین تو کرمانشاه من برم بگیرم (sm59)
چون هفته قبل شهرو زیرو رو کردم پیدا نشد (sm39)
حبس از کجا
من از کجا
(sm50)
بیا اینجا بیا اینجا اونجا نه ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)مصاحبه گذاشتن تلگرام منتهی عکسه
نقل قول:
با تاخیر منتشر شده
یعنی برم دوباره ؟! (sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آدرس دفترشو گیر بیار برام که اگه رفتم نبود برم همون جا بگیرم
معلوم هست چی نوشته شده ؟! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امید با فاک نرفتگی(sm120)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرورگر باز بود ولی جای دیگه بودم(sm120)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه دیگه (sm50)
الی مودمت 3 سال گارانتی هم داره ؟! (sm2) چیز توپیه حتما که 3 سال گذاشته براش (sm51) والا 60 تومن اونم 2 آنتنه 300 خیلی عالیه (sm74)
ساقی به دست باش که این مست می پرست
چون خم ز پا نشست و هنوزش خمار توست
(sm50)
حیف که قیافه ش از سلیقه من خارجه وگرنه میگرفتم (sm2)
ای دیده خون ببار که این فتنه کار توست (sm81)
مصاحبش چیز خاصی نداشت همون حرف های قبلی
(sm2)
شهرام اینا کین ؟
نمی دونم شبیه جن می مونن
(sm50)
(sm59)سه روز و 10 ساعته قطی نداشتمنقل قول:
یه نسخه دیگه اومد مجله یه خورده بهتره ..
کیفیتش خوبه برم یخونم ..
خوب شد برا این 10 تومن ندادم چه مصاحبه ای آخه ..
اینو فک کنم مختص خط الیاس درست کردن ! (sm2) چیز خوبیه (sm51)نقل قول:
یعنی با مودم قبلی تا حالا شده به این مدت قطع نباشه .. اگه نشده پس بدون این توتو لینک با 16 مگابیت قشنگ سازگاری داره (sm51)
مگه اونجا هم دیار هست ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
هرچی مجله بود از موزن طی این 2 3 سال من اسکی کردم قضروف .. :l (sm120)