میدونم مییییدونم (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونم مییییدونم (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرغون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگیرم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب صبر کن 2015 بیاد بعد بگیر البته الانم اومده نمایندگی داره میفروشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیپ 2015 ساده تره اما خیلی ابهت داره و کلاسش بالاس سوناتا 2014ش یکمی طراحیشو زیاد جالب نیست طراحی بدنه منظورمه
اگرم میخای کارکرده بگیری بگرد دنبال آزرا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
من باهات شوخی کردم ناراحت که نشدی ؟ (sm172) ولی خداییش اصلن یادم نیس که گفتم آرامش ُ و طوفان و ...(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)باز دارن سایتا رو قیژتر میکنن
اگه 10 تومن بذاری فکر کنم بتونی اسپورتیج بگیری!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد سوناتا هم من شنیدم شتابش یه خورده پایین هست! ولی خودم امتحان نکردم واسه همینه که میگم بیشتر بپرس بعد بگیر!
هومن جاوید - تقویم دیروز (sm50)
شاسی بلند دستت بازه واسه انتخابنقل قول:
همونا که پیمان گفت انتخابای خوبی اند...من اسپورتیچ رُ بیشتر میپسندم
(sm2)این قصیه شیمبلی منو یاد خمسه انداخت
نظرم عوض شد همون یذره هم طراحی نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا کار کرده چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلا من کامارو رُ خیلی خوشم میاد از لحاظ بدنه که خداست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه می ندازی ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یادم نیس (sm77)
همون که قند میخواستن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این احسان همه رو فیلم کرده (sm2)
120 پس انداز کرده در به در دنبال خونس(sm120)
اسپورتیج بگیر تو شاسی بلند
اگه یخورده بیشتر هزینه کنی سانتافه 2015 عالیه حتما یه نگاهی بهش بنداز
خاطره جالبی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابهت داره لامصب (sm132)نقل قول:
در مورد فرغون نظری نداری؟(sm120)
(sm2)الان کارش با اکبر به دادگاه میکشه
نه بوخدا (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
10 تا که میتونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا اشتباه می کنی این ماشینا کارکردشون اکثرا خیلی تمیزن مثل نو !نقل قول:
نقل قول:
دهه شصتيا همه عاقلن ظاهرا (sm120)
این دو تارو هرچی جلوتر میرن پیچیده تر میشه(sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بزرگوار تر از این حرفام . بخشیدمش (sm120)نقل قول:
تو روحت احسان (sm2)
پولامونو سر جمع کنیم یه پیکان مدل 75 نمیتونیم بخریم اونوقت دارن سر طراحی کامارا و بی ام دبلیو بحث میکنن (sm2)
(sm132)نقل قول:
نظرم مثبت (sm120)
عجبا (sm2)نقل قول:
دنبال وام بودم جور نشد بیخیال شدمنقل قول:
120 تا حساب شخصی خودمه (sm70) جیب بابا ...
کی هه ؟(sm120)
دادگاه که خوبه باز....(sm2)نقل قول:
کی هه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]