"مورد عجیب چاوشی"
هفته نامه چلچراغ 10مرداد95
پرونده ای در مورد محسن چاوشی
همراه با سخنان حجت اشرف زاده و سعید قطبی زاده و... در مورد محسن چاوشی
نمایش نسخه قابل چاپ
"مورد عجیب چاوشی"
هفته نامه چلچراغ 10مرداد95
پرونده ای در مورد محسن چاوشی
همراه با سخنان حجت اشرف زاده و سعید قطبی زاده و... در مورد محسن چاوشی
(sm70)
آلاسکا کجایی ؟ دقیقا کجایی ؟! (sm2) (sm23)(sm60)(sm222)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله (sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها (sm120)
(sm23) (sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(Ali Azimi - Farda Soraghe Man Bia (feat. Mohsen Namjoo (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
چه کار مکنی حتما باید تگت کنم بیای پست بدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ رو گوش کنیم و آدمای خوبی باشیم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن تومنه لینک بده شاید من گرفتم
تگ کن دوس دارم(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مودم من خیلی هم قشنگه ! (sm120)
چه ارزون (sm51)نقل قول:
صدای سروش چه قشنگه چرا کم کاره آیا؟
دوس داشتن تو مثل عطر خوش بهاره
با تو نفس کشیدن پایان انتظاره
بیشتر شبیه رادیو هستش تا مودم (sm2)نقل قول:
خوب کار کنه ظاهرشو چیکار داری (sm70)نقل قول:
مختاباد ... (sm50)
انقد فیس مودماتونو نکنید (sm128)
دهنت (sm2)(sm2) من ازین دارم منتها تک آنتنه . ببینم چراغ سبزه یا آبی ؟! آخه سری اول آبی بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چراغ سبزنقل قول:
عکس یه چیز دیگه رو گذاشته بودی که !!! (sm77)
من 3 تا مودم دارم (sm2) یکیش اینه تو جعبه ست استفاده ندارم . (sm51) یه روز کار کرده بعد برداشتم سفیده رو گذاشتم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشینقل قول:
سه تا مودم داری، بعد میای از دوستان تقاضای پول قرض دادن میکنی!!!(sm30) (البته مطمئن نیستم، ولی فک کنم تو 10 صفحه قبلی یه پستی دیدم .... درسته؟؟)
حالا برا چی سه تا!!؟؟؟
اونو که شوخی میکنم (sm2)آخه جریان داره (sm120)نقل قول:
اول این مودم ایسوس رو گرفتم 110 هزار تومن (sm81) چند سال پیش بعد از یه مدت خراب شد دادم گارانتی طرف دیوث گفت این 30 تومن میشه کرایه رفت و برگشت ..
مودمو همون جا گذاشتم اومدم گفتم واسه چی بدم 30 تومن اونم اگه تعمیر بشه که دیگه هیچ بدرد نمیخوره .. این شد رفتم این tp رو گرفتم 55 تومن خیلی هم از ایسوس بهتر کار میکنه (sm128)
بعد 2 هفته یارو زنگ زد گفت مودمت از گارانتی برگشته گفتم آقا تعمیر شده بردار واسه خودت نمیخوام ... گفت تعویض شده 15 تومنم بیشتر نشده هزینه ش .. این شد رفتم گرفتمش (sm2)
ولی بیشعورا مال من تک آنتنه بود .. از گارانتی که برگشت مدل پایین ترشو فرستادن برام دیوثا .. آخه 2 مدل داره ..
بیا برات رمان نوشتم (sm2)
اون یکیم که تو دهه 80 تازه اینترنت گرفتم دی لینک خر کاره ازون ساده هاست وایرلس نیست (sm120)
رمان که بود (sm30)(sm30)
من حدود 4-5سال یه TP داشتم که جور بلایی نبود که سرش نیاد، یه بارایی انقد بار مینداختم روش که دیگه نمیشد دست بهش زد انقد داغ بود ..... موندم چجوری آب نمیشد (چون پلاستیکی بود روش)
اسفند پارسالم اینو خریدم، که الان میشه 5ماه. ...... خیلی ازش راضیم
حالا ADSL رو بیخیال
اینترنت ایرانسل رو داشته باش:
برو حالشو ببر
پاسخى سخت و درشت
و مرا غصهٔ این هرگز کشت ... (sm50)
عجب حلوای قندی (sm176)
نه انتظار و آرزو نه عشق و آشنایی
وجود من گرفته خو به مهنت جدایی ... (sm50)
این چیه 4 ؟ (sm74)نقل قول:
منم مودم گرفتم هنوز ارسال نشده برام .. (sm51)
فوق العاده زیباست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از آرزوهای کوچیکم اینه که با سرعت 4 مگابایت اسکرین بگیرم از دانلود منیجر بزارم اینجا سینجول بره تو کف (sm2)
آخ که چه لذتی داره ناز چشماتو کشیدن (sm50)
تو (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی؟ شرو کردی یا استراحتی؟ (sm10)
جواهر ده رفتین؟ (sm50)
آره (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sourat Haye Sard (sm50)
خیلی خوبه