یه مدل جوانان واسه میلاد پیدا کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مدل جوانان واسه میلاد پیدا کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان امین راست میگه سوناتا شتابش کمه به نسبت بقیه به خاطر لاشه ماشینه اینجوره
2015 بگیر حتما ! اگه میخای سوناتا بگیری
کلا ماشین به سلیقه ی آدم ربط هم داره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم مثلا اگه بودم کلا میرفتم طرف میتسوبیشی!
به سلیقه ی خودت هم نگاه کن
19 سالشه بازیکن کاتانیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره بخریمش رئال تحت نظرش گرفته(sm120)
ای بابا تو هم گیر دادی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی میخوام بخرم
اشتباه نکنی پول بدی به ماشین (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش فيليپ يانکوويچ(sm120)
(sm2)مستقیم میرن پلیس فتا بعد فتا پیگیری میکنه میبینه اکبر کجاس بعد با باران اشنا میشن بعد میفهمن همه البومای مجاز اینجا میزنن بعد اشترم گیر میفته بعد اونم دستگیر میکنن بعد سینا رو لو میده اونم میگیرن سایتم به فنا میره همه راحت میشیم (sm2)
ما رفتیم کار داریم
فعلا خدافظ همگی (sm127)
خودم نظرم رو سوناتاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا میگه اسپورتیج رو با 150 تا هم میشه خرید وسوسه شدم
بدرد میخوره ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بخر:نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا شاسی بلند ابهت دارهنقل قول:
صربستانیا خیلی ازش تعریف میکنه اخه صربستانیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم فرار میکنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانتافه مدل 2015 رو حتما نگاه کننقل قول:
فعلا بای
مجبورم میفهمی مجبور(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلوی دو تا همکار خیلی ضایعس 206 (sm25)
اگه زیر دستت هم باشن که بدتر
دو ماه پیش یه دونه خودمون فروختیم 150 ولی الان نمیدونم خیلی تو بازار نیستیم دیگه وگرنه توپول راهنماییت میکردمنقل قول:
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مِلو تر هم میشد نگاه کرد به قضیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ماشینی که من میگم فوق العادست (sm120)نقل قول:
اگه بخرم یه دونه از این کامارو قدیمیا میخرم (sm120)یه دونه خط نداره (sm120)با حول حوش 30- 45 میشه یه دونه بخری
حالا بگیر خبرت میکنم در آینده (sm120)نقل قول:
بنگاه معاملاتیه ماشینه اینجا (sm120)
یه دونه بخریم بزنیم تو پوز هلیلویچ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیار هم خوب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برم سوال کنم ببینم قیمت چه جوریاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه 150 باشه اسپورتیج میگیرم وگرنه همون سانتافه
ممنون(sm10)
تغییر ساعت دیدار ایران و کره جنوبی به 11:30
دیدار تیم ملی والیبال ایران و کره جنوبی ساعت 11:30 صبح فردا (دوشنبه) به وقت تهران برگزار می شود.
آره اون مدل قدیمیاش محشره اگه گیرت بیاد (sm120)پیدا میشه اونطرفا؟(sm120)نقل قول:
(sm2) من فقط میگم : من کجا خوابم برد (sm74)نقل قول:
نمیتونم ببینم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيالشون از بابت آلبوم راحت شد ديگه (sm120)
پیدا میشه اگر دنبالش باشی (sm120)نقل قول:
من فعلا دستم خالیه (sm120)
دوست ممدگری یکی داشت زرد رنگ بود(sm120)نقل قول:
خودشم یه مدت دنبالش بود گیر نیاورد(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
همه پولتو نده به ماشين (sm39)
دوستم بنگاه معاملاتی خودروهای قدیمی رو داره (sm120)نقل قول:
من اولا خوشم نمیومد چند بار سوار شدم دیدم محشره (sm120)
هومن جاوید - مزرعه های قهوه
ترانه : یغما گلرویی
(sm50)
سانتافه 2015[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سانتافه 2015 که پیمان گفت هم حتما قیمت بگیرنقل قول:
بالای 200 تا نیست ؟نقل قول: