(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
داریم از ازادی زبونم تو دانشگاه ها حرف میزنیم تو چی میگی گلابی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اسم منو بردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که زندگیامون پر از افسردگی و غم هست با هیچی درست نمیشه حتی با بحث کردن توی انجمن ولی چشم از این به بعد سعی می کنم بیشتر نظر بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ تو زبون ما اسم تو به چیزهای دیگه هم گفته میشه بستگی به نوع جمله داره زبون ما گسترشش مثل زبون مارسی نیست یه کلمه ممکنه 6 نوع معنی مختلف داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم شد مث زبان برره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Sound and the Fury 2014
کارگردان جیمز فرانکو(sm3) اخه این بازیگرها امریکایی چرا همش میخوام کارگردانی هم بکنن با بشین بازیگریت بکن
موسیقی ما خبر آلبوم محسن رو برداشته (sm54)
توهین کنی به زبونمون همینجا بهت تجاوز میکنم زبون ما رو با یه لحجه من در اوردی مقایسه میکنی(sm59)نقل قول: