از این بیزارم خیلی بد خونده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از این بیزارم خیلی بد خونده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
عید شد بابا جمع کنین برین سر خونه زندگیتون(sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برم کلاس وگرنه بیشتر برات میذاشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت موزیک خارجی
Mat Kearney “One Black Sheep” (Official Lyric Video Premiere)
فرق lyric با lyrics رو خودت تو گوگل ترنسلت بزن ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون البوم شعرا همش از اونه
(sm2)گور پدر ترنلیست خیلی خوشگلم میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
lyric
موسیقی یا شعربزمی
lyrics
متن ترانه(sm59)
میاره (sm120)نقل قول:
(sm2)همه کاورای محسنم زده lyric
الی اینارو ول کن برو بهش بگو بیلاخ
یکی بین بفهومنه . من برم خیلی دیوثی الی دیرم شد (sm2)
هر دوتاش استفاده ميشه
شكل مفردش بيشتر واسه يه قسمت از اهنگ و دقيقترش كلمست
اما شكل جمعش معمولا به كل اهنگ نسبت ميدن يا مجموعه اهنگ ها
ولي باز قاعده كلي نيست كه بگيم درست يا غلط
هر دو نگارششم من ديدم (sm70)
به كي؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا این آهنگ یا فقط همین قسمتی که مشخص کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب اوج میگیره و فریاد میزنه، بعدشم دوباره آروم میشه. خوبه به نظرم.(sm50)
توضيحات و مثال هاي بيشتر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به روزگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بسته ؟
Often, lyrics. the words of a song. (sm132)
عزیز من خارجی دارم میگم ایرانی هر دو جورش هس کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خارجیا که اصلا مشخصات نمی زنن رو کاوراشون مخصوصا تک اهنگ
اون طراحی که می زنه lyric از کم سوادیشه
الان قبل تر نوشتم که حالا رو کاور نبود اما خبرش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش اصلا تو بزن lyric
اينو بخونين و ديگه بحث بيخود نكنين
درستش همون lyrics
Lyric اشاره به يه پارت از كار نه همش
ولي اشتباه مينويسن
اونو كه خيلي وقته داديمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید و بسیار زیبای جعفر به نام قلبم (sm2)
موسیقی دنیا کم کم دارد ازفضای الکترونیک دور می شود و به فضای آکوستیک و با سازهای زنده بیشتر باز می گردد.
من تونستم غم چشماتو ببینم
ولی رد شم
شاید آخر تو ببخشی خودمو خودم نبخشم
(sm81)
نه آهنگ که خوبه همین قسمتش شبیه مداحیه (sm25)نقل قول:
بس که همپایش غم و ادبار می آید فرودبر سر من عید چون آوار می آید فرود
می دهم خود را نوید سال ِ بهتر ، سالهاست
گرچه هر سالم بتر از پار می آید فرود...
(sm50)(sm50)
اووووووووف
امام همچنان باید منتظر کرک شده باشیم
(sm98)
تسلیم (sm119)(sm120)نقل قول:
لحظه های دوری از وطن (sm81)
دیگه سفارش نکنما
بزار یه بار دیگه وصیتم رو بزارم (sm120)
(sm2)نمودی
خوب لحظات آخر
لحظه ي جدا شدن از وطن
من نيستم هواي فروم رو داشته باشين
الي يه تعميرکار بير ، تهويه فروم رو درست کنه ، شب عيدي تعميرکار نمياد ، نيام ببينم همه جا دود گرفته و سياه و زغال شد
در ضمن جا سيگاري ِ اميرالمومنين رو هم تميز کن يادت نره
سجاد فنلاندي کجايي ؟ هر شب سرويس بهداشتي فروم رو برق ميندازي ، يه تِي هم بکش کف فروم رو . نيام ببينم همه جا رو بو برداشته ها
در ضمن اگه اجنبي ميخواست بره دستشويي بهش بگو فرنگي نيستا ، نره سر ي کاسه توالت بشينه و آبروي فروم بره
شايد يانکي ها منو به شهادت رسوندن ، کار ِ ديگه يدفه يکي وينچستري مينچستري در آورد و مرا به درجه رفيع شهادت نائل ساخت ! اولا ً برام ختم بگيرين ولي گريه نکنين ، يه بنر تسليت هم بزنين سر در سايت
بنويسين : با نهايت تاسف و خوشحالي ، درگذشت کاربر وفادار موزيک باران ، شهيد مهندس احسان تهراني ( ملقب به اسي فخرفروش ) را به اطلاعتان ميرسانيم . زيرش بنويسن : کاربري که با کامينگ سون هايش در راستاي تحقق چشم انداز برنامه هزارم توسعه موسيقي گام برداشت و البته با اسپم هايش نت را برايمان دوست داشتني و خيال انگيز ساخت و در نهايت روي اعصاب بود
کسي که رفت زن گرفت ولي بازم موزيک باران را رها نکرد
وصيت من اينه که روضه ي ختم منو اميرالمومنين ،افتخار بده بخونه البته با اجازه شيخ الرئيس
اين دعواي نيکول پيکول و تيم کشي هم تموم کنين ، نيام ببينم خلافت به فنا رفته و به سرنوشت مختار و ابي مالک اشتر دچار شدينا
آ باريکلا قربون پسرام برم الهي
و در آخر
اگر بار گران بوديم و رفتيم
اگر نامهربان بوديم و رفتيم
وطن هميشه در قلب مني ، اي شکوه ِ پا برجا ، در دل ِ التهاب دورانها
امیر گروه کاربری منو بزن حرفه ای یا با زن نشسته لطفاً (sm10)