(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
مرا میبینی و هر دم زیادت میکنی دردم
هنگامه - دعا (sm88)
لیلا - شناسنامه (sm88)
چه شبیه امشب (sm74)
عجیبه هیچ وقت اینجوری نبوده
چه خبره هی زلزله میاد این یه ماه تمام ایران (sm54)
شاید بخاطر هاشمی رفسنجانیه
از روزی که رفت مملکت داره روز به روز داغون تر میشه(sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حومه شهر کلرادوی آمریکا، یک آهوی گرسنه وارد سوپرمارکتی شد و صاحب مغازه با بیسکوییت و شکلات از او پذیرایی کرد اما بعد از مدتی در اتفاقی جالب، این آهو، چند آهوی دیگر را نیز با خود به این مغازه آورد تا آنها هم بتوانند گرسنگی خود را رفع کنند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب
چه جالب
بچه ها خوبی بدی دیدین به بزرگی خودتون ببخشید
دارم میرم خدمت
شاید مدتی نتونم بیام
خوشحالم که تو این مدت با اینجا آشنا شدم
دوستان خوبی پیدا کردم و از همه ممنونم که تحملم کردین
(sm10)
بسلامتينقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين نيز بگذرد ....
حمید حان منم خوشحالم از آشناییت و از گُلای انجمنی و امیدوارم ب خوبی و سلامتی این خدمت نامقدسِ اجباری رو تموم کنی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات حمید جان . منم خوشحالم که همچین دوستی مثل تو دارم . مواظب خودت باش . ایشالا به سلامتی بری و برگردی . من به فکرت هستم (sm127)(sm19)نقل قول:
ایشاللا به سلامتی برین و برگردین و از همه مهمتر اینکه خدا رو چه دیدی حمید شاید دوستانی پیدا کردین صد مرتبه از ما بهتر...نقل قول:
بهترین آرزوها برای تو.... (sm127)
من دوست دارم قدره
آسمون پر ستاره
جوری که سمت تو میام
بی اراده بی اشاره
بی اراده بی اشاره
من دوست دارم قدره
قدری که تو نمیدونی
قدری که بگم تا ابد
توی خاطرم میمونی
توی خاطرم میمونی
(sm50)
هر انسانی؛
یکبار برای رسیدن به یکنفر دیر میکند و پس از آن برای رسیدن به کسان دیگر عجلهای نمیکند.
در کنار ساحل قدم می زدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم، در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است،
ولی آیا اگر به سمت آن شیء بی ارزش نمیرفتم، واقعا می فهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم!!
*پائولو کوئلیو*
و خداحافظياشنقل قول:
آنچنان چلچلهسان است ...
كه من ميخواهم
دائما باز بگويد خداحافظ ..
اما نرود ... (sm176)(sm74)(sm50)(sm127)
بسلامتینقل قول:
موفق باشی (sm176)
بیمار غمم عین دوایی تو مرا … (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm50)
گَر با دگران بِه ز منى واى به من !
وٓر با همه كس همچو منى واىِ همه ...
I Think
The Hardest Part Is That
I Was So Stuck On You
جلو جلو یلدای رفقا مبارک باشه
(sm176)
یلدا تو هم مبارک باشه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تکلیفتون با خودتون و احساستون روشن نیست احساس خاموش شده ی یکی دیگه رو روشن نکنید که بعد به حال خودش رهاش کنید
اینکه دقیقه های نبودنت طولانی تر میشود؛
جشن و تبریک دارد مگر ... !
پاییز ثانیه ثانیه میگذرد،
یادت نرود این جا کسی هست
که به اندازه تمام برگ های رقصان پاییز
برایت آرزوهای خوب دارد.
یلداتون مبارک
دل سرده سرده ،
همه رنج و درده
چشمام یه دریاست ،
بسکی گریه کرده ... (sm172)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
یلدای همگی دوستان مبارک...(sm10)
شادیتان در زمستان امسال به بزرگی گیسوان عنبرین و مشکی یلدا سراسر سال طولانی و غماتون به تعداد رنگین برگ های آخرین روز پاییزی باشه...
حوصله و اعصاب و روان ک ی ر ی(sm50)
ما که به غیر از خوبی چیزی ندیدیم . (sm127)نقل قول:
یه کم دلتنگیش سخته اونم عادت میکنی ا
ایشالله بیفتی تو شهر خودت بعد از آموزشی معلوم میشه
اومدی مرخصی میان دوره حتما یه سر بزن بیا منتظر (sm127)
(sm50)
شاشیدم تو شب یلدانقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انار کیلوئی 10 تومن اونوقت دلمون خوشه که یلدا هم بگیریم
اینقدر صص مغز هستن که میخرن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل صاحاب مرده خوش نباشه و پولنداشته باشی هیچ خوشی رو حس نمیکنی(sm50)
ای ک ی ر ب شانس
شما کجا تشریف دارین که انار کیلوی 10 تومنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیله نار قیزاردی پاییز سووشدو
پاییمی درمه دیم بوداغدا قالدی
هامی کونول وریب یارا قووشدو
بس بیزیم، تویوموز، نه واختا قالدی
گویلری آی گزیر هاوا بورکولو
ائیواندا دورموشام بوینو بوکولو
یوخسا عشقیمیزین سونا بولبولو
اوچوب یول اوسته کی، قوواقدا قالدی
ازلدن گوزلدیر بویون قامتین
اولسادا قلبیمی اولاماق چتین
گوزلدیر دیلده کی صاف محبتین
اوره کده یورد سالیب دوداقدا قالدی