مایکروسافت رسما در ایران شروع بکار کرد
سه شنبه مراسم بازگشایی نمایندگی در کاخ ملت
نمایش نسخه قابل چاپ
مایکروسافت رسما در ایران شروع بکار کرد
سه شنبه مراسم بازگشایی نمایندگی در کاخ ملت
(sm132)
مدیرش استقلالیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
40 سرعتش خیلی خوب شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این داعشی ها مخدر میدن
نترس و شجاع میشن و راحت گردن میبرن
داروخونه ها داره ماهم بگیریم(sm74)
برم ناصرخسرو(sm74)
بعداز تو الکل خورد من را(sm88)
باهر دیوسی خابیدم
حرام استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ رو الان ساختمش توی نیم ساعت ! گوش کنید ببنید چه کردم ! (sm50)(sm59)
سبک : راک (sm50)(sm118)
ممر ملودی میسازه من تنظیم . زوج ممر و رسول در آلبوم مرد خیابانی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بوی کاور میده ... (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]