(sm120)در ضمن در اون مورد به اشترم مراجعه شود
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)در ضمن در اون مورد به اشترم مراجعه شود
رسانه میلی (sm3)
توهین و تیکه انداختن به محسن (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای اُشترَت را داشته باش ، دیگه سفارش نکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شرفا (sm3)
کجا شر کرده اینو
کدوم برنامس
پیچ کافه چاوشی گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم برنامه چیه ولی اون زیرش نوشته یه چیزی
احتمالا شبکه 1
چقد مفصلم هس
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم محسن بره واسه تی وی تیتراژ بخونه (sm3)(sm3)
این توهین از اون سگ های ولگرد هم بدتر بود
از همون اول برنامه میشه فهمید کدومه اگر کسی قبلن دیده باشه
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی احمقه اگر تیتراژ بخونه
همه چی گفت دیگه
ناتوانی در اجرای زنده
رو صدات افکت میذاری و دستکاری شدست
خیلی تلخی و حالت خرابه
ملت ُ نامید میکنی و بای جواب خدا رو بدی
شر و ور میخونی ولی طرفدارات حالیشون نی اصن
و.....
خوب بچه ها من برم ، شاید فردا صبح اومدم یه سر زدم ، اگه نیومدم حلال کنید
از این برنامه ترکیبیاست الان مشخص میشهنقل قول:
میرم سایت شبکه 1 ببینم مجریش کیه
من الان نمیتونم بدانلودم.
کدوم برنامس؟ همون شبکه 1 که بعد از ظهرا پخش میشه؟
یه قسمت طنزی هم بینش داره که دو نفر دور یه میز میشنن و یکی بجای یه خواننده میخونه و اونی که جلوشه هی اشکال میگیره از اجرا و...؟
اره همونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همونه اسمش چیه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
اسم برنامه شهر آورد
والا یادم نیس. پیگیرش نبودم. ولی چند روز پیش که دیده بودم به خودم گفتم یه روزم باید محسن رو مسخره کنن.(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم بین ساعت 2 تا 6 بعد از ظهر پخش میشه. دقیق نمیدونم چه ساعتی.
آورین همینه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 4 بعد از ظهرنقل قول:
چند بار دیدم یه یارو میاد مثه دلقکا اخبار روزانه رو میخونه مسخره بازی در میاره
یه بار مجریش میگفت که برنامه ظهر ضبط میشه ، بعد از ظهر پخش
از یقیه هم رفتن این ویدیو هاش تو اپارات
(sm120)هیشکیو بی نصیب نذاشتن
خاک تو سرشون (sm120)
خیلی مسخرس برنامش.(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز یه خواننده. چن روز پیشم یکی از این سنتی خونا رو داشتن مسخره میکردن.نقل قول:
کلیتش بد نی (واسه بقیه رو دیدم)(sm120)
ولی به محسن زیاد تیکه انداخت (sm98)
The Leviathan -- Teaser - YouTube
ممد امین این تیزرو دیدی قبلا گذاشتم
رسانه ی تخیلی (sm1)
نه ندیده بودم الان میبینمشنقل قول:
بابا همه جای دنیا شوخی میکنن با هنرمندا حتی بزرگترین موسیقی دانای کشورشون ...
نری تریلر روسی بگیری (sm120)
واقعا چرا
دیدمش (sm120)(sm118)نقل قول:
(sm54)موزیک متنو داشتینقل قول:
(sm54)نقل قول:
به خاطر همونم شده باید دان کنیم (sm50)
من هنوز فیلم روسی رو ندیدم کاورشو دیدی ؟ اونم یه اسکلت نهنگ معلوم نیس چیه اونجا هس
حالا ببینم این اسم چرا برای هر دو فیلم مشترکه
اره کاور اونو دیدم اول اشباه فکر کردم همونه!نقل قول:
ظاهرا اسم فیلما برگرفته از یه افسانه به همین نام
انگلیسیش البته بهتر توضیح داده
(sm120)حالا چرا اون فیلم روسی که درامم هس این اسمو داره خدا داندنقل قول:
البته اون تنها فیلم نیست! الان IMDB نگاه کردم چند تا فیلم دیگه با این اسم پیدا کردم (sm120)نقل قول:
ولی راجع به اون روسی اینو یکی نوشته
"سر راست ترین و دم دستی ترین تعریف "لویاتان" میشه کالبد و پیکر یه جامعه که همه اعضا اون رو تشکیل دادن که وظایف تعریف شده ای داره که فک نکنم کسی حوصله شنیدنش رو داشته باشه
که البته اینم از اسم هیولایی اساطیری که مثل و مانندی نداره و از دریا سرک میکشه گرفته شده
جالب اینکه تو فیلم به هردوش اشاره شده "
محسن اهوازِ؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی بد نیس باو معمولا با بزرگا شوخی میکنند ، ولی این که محسن یه نقطه ضعف بزرگ داره همون کنسرتشه لاشیا هم هی انگشت تو این زخم ما میکنن