اصلا من کادیلاک نخواستم شما چرا بی خیال نمیشین اخه (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا من کادیلاک نخواستم شما چرا بی خیال نمیشین اخه (sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
- (sm120)
30 تا قرض بگیرم تا یه سال حقوقم رفته (sm120) پول تو جیبی هم باید از بابام بگیرم (sm120)
کامینگ سون ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120) مرد حسابی پس برو همون 206 رو سوار شو ماشین خوبی هم هست!
مدل 89 تیپ 2
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30 تا میزاری روش سانتافه میگیری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراضه شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سه ماهه که اسپورتج ۲۰۱۴ گرفتم.میتونم بگم که فقط و فقط خوشگله.(sm120)
برای اینکه ایرادهای داره که آدم رو از خریدش پشیمون میکنه:
۱- با ۴سیلندر بودنش.مصرف بالای بنزین نسبت به خودروهای ۶سیلندری مثل سانتافه داره(با ۱۲۰ کیلومتر درساعت مصرف ۹٫۵ لیتره ولی سانتافه با همان سرعت ۷٫۵ تا ۸ لیتر میسوزونه)
۲- کروز کنترل مزخرف.در سربالایی ها عمل میکنه ولی درسرپایینی سرعتش بیشترمیشه.
۳- کولر گازی بیشتر محوطه عقب رو خنک میکنه تا جلو.
۴- زیر موتور که یه سینی نصب شده از جنس پلاستیکه.درعین حال که سینی ماشینی همچون ۲۰۶ از جنس ورق محکمه که اگه زیرش به جایی خورد از موتور و رادیات و گیربکس محافظت بکنه
۵- صندلی های جلو جوری هستند که با ۴ – ۵ ساعت رانندگی احساس کمردرد میکنی.
۶ – اگه سانروف رو باز کنی . پرده زیری خودبخود باز نمیشه و شاید یادت بره که سانروف بازه و هنگام سرعت و یا ترک خودرو مشکل ساز میشه.
من که پشیمونم. حیفه ۱۵۰ میلیون براش
بزنین کنار (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مظلوم نمایی نکن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه که ما خیلی تو خط ماشینیم (sm120)
ممر اسپرت (sm2)
بفروش صفرش رو بخرنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو 4 تومن پیکان گرفته بود 30 تومن سیستم بسته بود(sm120)
دمت (sm10)نقل قول:
یا سوناتا یا سانتافه
بعععععععععععله (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خر مایه ی مجمعنقل قول:
دیگه کسی 206 سوار نمیشه ، ضایعسنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانتافه یا سوناتا ابهت داره
(sm2)نقل قول:
ممرم ممرم ممرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایده نداره چه ماشینت 3 میلیون باشه چه 300 میلیون اخرش باید از روغن ترمز کاسپین استفاده کنی(sm120)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
یه سانافه بخر و خودتُ راحت کننقل قول:
2015 هم گرون بود 2014 بخر..
بعد به نظر من این ماشینا کارکرده تمیزم پیدا کنی میصرفه! (sm70)
الان عکس سانتافه 2015 رو به بابام نشون دادم ، گفت به جا اینکارا برو زن بگیر (sm2)
(sm148)نقل قول:
بگو اسیاب به نوبت (sm2)نقل قول:
درست صحبت کن!!(sm2)نقل قول:
بله درسته ابهت زیادی دارند
با سلام به نظر من سوناتا اصلا به درد نمیخورد.(sm2)(sm2)
من خودم اول زانتیا داشتم فروختم سوناتا ۲۰۱۴ خریدم بعد یک هفته فروختم
دوباره زانتیا خریدم .
هیچ ماشینی زانتیا نمیشه .خداییش با زانتیای خودم با سوناتا کورس گذاشتم
حتی گردو خاک زانتیام را هم نتونست جمع کنه .
حالا خودترن تصمیم بگیرید .
من که زانتیا رو با لامبورگینی عوض نمیکنم .
اگه مدل ۸۹ تمیزش گیرتون بیاد ۱۰ تای سوناتا می ارزه.
چی شد ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین 2015 عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید 30 تا قرض کنم (sm81)
واسه بار 1000000 پرچم پرسپولیسو بذار لفطن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
176 اسب بخار
همش؟(sm120)
همینطوری از دستم ناراحته ، از این حرفا هم بزنم که قاطی میکنه(sm120)نقل قول:
در مورد شتاب درست میگه ! حیف که زانتیا صفرش نیست دیگه! به ما که رسید دریا هم خشک شد!نقل قول:
من میخواستم زانتیا بگیرم ! تحریم شدیم
یعنی الان کجاس ؟ توی کدوم مسیر
این اخرین شبه
اینو ازم نگیر..........(sm172)
بگرد یه مطلبم درباره سانتافه پیدا کن (sm120)نقل قول:
207 چطوره ؟نقل قول:
تعریفشو زیاد شنیدم
وام بگیر (sm120)نقل قول:
هر جوری شده بخرش به نظرم (sm111)