باور کن اینجا کیلوئی 8 تومنه و 10 تومنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باور کن اینجا کیلوئی 8 تومنه و 10 تومنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون انار واسه خوردن حرامه...(sm54)
(sm50)
اره منم امروز صبح رفتم بازار دیدم ۹ تومن زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کنید از امشب که مخصوص ما ایرانی هاست لذت ببرید (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژقی به درازای یلدا میزنیم(sm120)
من ظهری انار درجه یک گرفتم کیلوی 4 تومن از این نیسانهای کنار خیابون بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی ندارم وگرنه عکس میفرستادم ببینی
ن من خواب بودم...کسیم خونه نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح اومدم برم سرکار فهمیدم
در شبِ يلدايیِ تو ،
صاحبِ روز میشوم ... (sm50)
ملت همه تو پارک خوابیده بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک جهانبخش - پریزاد ... (sm50)(sm172)
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm127)نقل قول:
تمامِ ناتمامِ من، با تو تمام می شود(sm50)
اندی خوب بود
سرِ این سفره هنوزم یه نفر ،
روز شب منتظرِ مهمونه ... (sm50)(sm172)(sm27)
" اینترنت "
شیر های سرد و گرم . سرد میبندن از اونور گرم باز میکنند . گرم میبندن از اینور سرد باز میکنند.
سرعت ها باز میکنند . حجم میبندن .... جدیدا حجم باز میکنند سرعت میبندن.
85 میلیون نفر " خر " فرض کردند
...(sm50)
(sm29)
کاش یه بطر عرق داشتم خیلی هوس کردم امشب (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظات خوشی را در کنار خانواده ازومندیم
(sm50)
مرسی که به یادم بودی بابک خوش بیان و با معرفت و مهربان (sm19) . یلدا تو هم مبارک باشه و در کنار خانواده سلامت و پیروز باشی(sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاییز تموم شد ولی شبانه ی همراه اول همچنان پابرجاست (sm59)
یه دنیا غم توی صدامه مث سکوت تلخ پاییز (sm50)
من یه پرنده ی غریبم من از نژاد آسمونم
میون این همه ستاره
من یه شهاب بی نشونم
پدر سوخته این چوس خونها تو تلویزیون میگفت ای گناه زیاد شده زلزله برا اونه هو و فلان داداشه کنترلو کوبید تو تلویزیون به گا رفت (sm54)نقل قول:
میگن اینگار که تو زمین هیلتی کرده بودن،اون لحظه همچین صدایی اومده
جاده میرزاکوچک/کیلومتر۴۲ رامسر/۹۶/۹/۲۹
عکس:خودم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تو با سردترین فصل زمستان چه کنم؟
با دلِ یخ زده و پیکر بی جان چه کنم؟
گیرم از مَهلَکهی سردیِ دی جان بِبَرَم...
با هوای قفس و نَم نَمِ باران چه کنم... (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(s m74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm7 4)(sm74)(sm74)(sm111)(sm19)(sm134)(sm50)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Really?
بسته ی من تا 14 دی مهلت داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)
سپیدرود(sm127)