چقد این آهنگ without you از lana del rey خوبه
امین اگه میخونی تشکر بابت آشناکردن من با این خواننده(sm46)
نمایش نسخه قابل چاپ
چقد این آهنگ without you از lana del rey خوبه
امین اگه میخونی تشکر بابت آشناکردن من با این خواننده(sm46)
اميدوار باش . شرايط براي همه يكسان بوده اميدوارم رشته خوبي قبول شي عزيزم (sm72)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارشناسی زبان بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارشدم برو یه رشته مدیریت (sm70)
(sm70)پارسالم همینو گفتینقل قول:
ممنون گلم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زبان بیخوده صرفا دادم واسه رو کم کنی و رتبه خوب(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زبانو بعد که رفتم یونی میرم یه ساله دیگه بخونم میتونم برم مدرک بگیرم
عزیزم مث اینکه باورت شده من پیشکسوت امر کنکورم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امسال سال دوممه از کجا میدونستم 91 چجوره؟(sm51)
ممنون خانوم ایشالله(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
رشته ت چيه؟
تجربینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]