(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
بهادر هم تا تقی به توقی میخوره بیانیه میده
فروشگاه های رسمی اپل به زودی گوشی های اندرویدی شما را به قیمت مناسبی خریداری کرده و با آیفون تعویض میکنند! به نظرتون سامسونگ برای مقابله با این سیاست چکار خواهد کرد؟(sm59)(sm128)
بعد از اهنگ قطار ، پاروی بی قایق ، دیوونه رضا یزدانی نوبت به old money لانا دل ری رسیده (sm2)
بس كه بد مي گذرد زندگي اهل جهان
مردم از عمر چو سالي گذرد عيد كنند(sm50)
چیه زدی سایت یره (sm70)
خوبه ملت سرگرم میشن شب عیدی
(sm132)
ساعت شروع و پایان خورشید گرفتگی در ۱۸ شهر ایران۱- اراک ۱۳و ۴۸ دقیقه شروع، ۱۴ و ۱۱ دقیقه پایان
۲- اردبیل ۱۳ و ۱۹ دقیقه شروع، ۱۴ و ۳۹ دقیقه پایان
۳- ارومیه ۱۳و ۱۰ دقیقه شروع، ۱۴ و ۳۶ دقیقه پایان
۴- ایلام ۱۳ و ۳۱ دقیقه شروع، ۱۴ و ۱۴ دقیقه پایان
۵- بجنورد ۱۳ و ۵۶ دقیقه شروع، ۱۴ و ۳۴ دقیقه پایان
۶- تبریز ۱۳ و ۱۳ دقیقه شروع، ۱۴ و ۳۸ دقیقه پایان
۷- خرم آباد ۱۳ و ۴۶ دقیقه شروع، ۱۴ و ۰۷ دقیقه پایان
۸-رشت ۱۳ و ۲۷ دقیقه شروع، ۱۴ و ۳۶ دقیقه پایان
۹- زنجان ۱۳ و ۲۸ دقیقه شروع، ۱۴ و ۳۳ دقیقه پایان
۱۰ - ساری ۱۳ و ۴۴ دقیقه شروع، ۱۴ و ۳۰ دقیقه پایان
۱۱- سمنان ۱۳ و ۵۵ دقیقه شروع، ۱۴ و ۲۰ دقیقه پایان
۱۲- سنندج ۱۳ و ۲۵ دقیقه شروع، ۱۴ و ۲۶ دقیقه پایان
۱۳- قزوین ۱۳و ۳۳ دقیقه شروع، ۱۴ و ۳۰ دقیقه پایان
۱۴- قم ۱۳ و ۵۰ دقیقه شروع، ۱۴ و ۱۵ دقیقه پایان
۱۵- کرج ۱۳و ۴۰ دقیقه شروع، ۱۴ و ۲۷ دقیقه پایان
۱۶- کرمانشاه ۱۳ و ۳۰ دقیقه شروع، ۱۴ و ۱۹ دقیقه پایان
۱۷- گرگان ۱۳ و ۴۸ دقیقه شروع، ۱۴ و ۳۱ دقیقه پایان
۱۸- همدان ۱۳ و ۳۴ دقیقه شروع، ۱۴ و ۲۱ دقیقه پایان در تهران هم این گرفتگی در ساعت ۱۳ و ۴۳ دقیقه آغاز و در ساعت ۱۴ و ۲۵ دقیقه به پایان می رسد...(sm120)
An error occurred while processing your request.Reference #50.53453c17.1426698767.64cc2644نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لینک سالم بدید ببینم چی شده (sm138)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اگه من زده بودم (sm2)
دو ویدیو اجرای زنده از فرزاد فرزین ساعت 9 امشب
از فروشگاه بنده دیدن کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
این هم شاهکار دیگری از به سُخره گرفتن هنرمند محبوب "محسن چاوشی" در تلویزیون ملی
تیکه های هوشمندانه و فنی از تغییر صدا و افکت گذاری،از عدم توانایی اجرای کنسرت و پوز خند های معنی دار تا "نفهم جلوه دادن مخاطبین" برای درک شعر و نا امیدی در شعر و "خراب" بودن حال ایشان....
حالا بازم واسه تیتراژ رسانه ملی بخون دو تا دو تا
اون از تیتراژ زندگی و تحصیلات عالی که سه بار وسط پخش قطعش کردن
اون از مام وطن که صدای گیتار الکتریک و کم کردن
اون از کلیپ سگ های ولگرد و میکس آهنگ سنتوری
اون از گروه ارزشی نبض و تقلید صدا که حامی اصلیشون صدا سیماست
و هزاران بار پخش جهت دار آهنگ هات
اینم از تحقیر اینچنین!
حالا باز بگید تیتراژ بخون،باز بگو تلویزیون حق منه!
ایدئولوژیت این بود؟
اگر سکوت کنی این بار به خاطر بی حرمتی که به نفهم بودن هوادارات شده و بی حرمتی به خودت متاسفم...این بار سکوتت واسه مناعت طبع نیست
واسه همون کلیپ سگ های ولگرد زمین و زمان و ریختیم به هم که معذرت خواهی کنند رسما،تو چه عکس العملی داری واسه هوادارت؟واسه خودت؟
بخون باز واسه تلویزیون
توهینی به غایت بد به همه هوادارانت بود،از بچه تا بزرگی که توی خلوتشون آهنگ تورو گوش میدادن ولی الان "نفهم" شدن
آقایی که ادعا داری جایزه ات رو از مردم میگیری،پشت مردم باش! نه پشت کنی به مردم!برای چی؟پول؟شهرت؟اینا میگذره و آخر چی میمونه؟
ارزش قائل شو برای هوادارت،برای خودت...
دلم سوخت برات محسن چاوشی!
اسلایدر را کوچک نکردی که پسرم(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم رو سئو کار میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندازه اسلایدر عوض نمیشه باید پلاگین بنویسم براش
تکلیف چیه رئیس اعصابمون خرد شد (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنویس بنویس به نظر من اسلایدر کلن بردار از بالا تا پایین فقط حالت مترو بهش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محصولاتتو نشون بده زیرشم یه شماره صفحه بزن
بعد چند تا تب اضافه کن جدید ترین ها که همه محصولاتت باشه
یکی هم پر فروش ترین ها که بر اساس بازدید یا فروش بیار داخل اون تب و یکی هم کامینگ سون
البته یه قسمت هم برای درخواست های مشتری قرار بده
اسلایدر یکی از حیاتی ترین چیز هایی هست که وب سایت باید داشته باشه حداقلنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره صفحه قدیمی شده دیگه کسی تو سایتش pagination استفاده نمی کنه
(sm2) تو همینم ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشتکوب اسلایدر ی گفته حیاطی اخه ؟
سایت باس ساده رووون باشه نه که کاربر گیج بشه
حالا دی وی دی هات ارجیناله یا رایتی؟(sm2)
هر دونقل قول:
بعدشم حداقل 50 تا بازی بریز بعد تبلیغ کن 4 5 تا بازی کجا میرسه؟
بزن تو کار اموزش و دانلود بیشتر دراه ها بازدید هم خفن میگیره
همه چی گاماس گاماسنقل قول:
(sm2) یا علینقل قول:
امیر عظیمی(sm77)
بابا این تعطیلات خداوکیلی بیچاره میکنه آدمو.من که از همین حالا احساس خستگی می کنم.
سریال درست و حسابی هم نیست بشینیم ببینیم.فرار از زندان چی بود انصافا.اینجا بچه ها هرچی اسم سریال میزارنو یه قسمت میبینم زده میشم
برو درس بخون(sm120)
(sm50)
باوشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه کارم به جایی رسیده که سیگار هم ازم خستست
مثله یه سرباز که به اجبار تفنگ گرفت توی دست
دنیای این روزام غمگین و تاریکه
از توی تقویم فهمیدم که عید نزدیکه
عید امسال باز تنها تو خونه
احساس من امسال شبیه جنونه
خاکستر سیگار دورمو پر کرده
نمیدونم شادی کی قراره برگرده
همه میگن امسال چه سال خوبی بود، کاش سال بعدی هم به این خوبی باشه
اما من میگم رنگ امسال خاکستری بود و هر سال هم از این قراره تلخ تر شه
تنها شوق من توی عید امسال ، گوش دادنه آهنگه سلطانه
اونو بشنوم حتما آروم میشم ، اما این آرامش مال قبل طوفانه
اين مدعيان در طلبش بي خبرانند .
پ.ن : عزت و محبوبيت را خداوند به بندگانش عطا مي كند و هيچ انسان و گروهي قادر نيست محبوبيت كسي را خدشه دار كند . سكوت بهترين واكنش است .
چه جوی به خدا (sm2)
(sm70)
به نظر من عرق نعنا از خانواده همون عرق سگيه!!!
ولي اون رفت پي رفيق بازي
اين نشست پاي درس مشقش متخصص معده شد.... :|
مورد داشتيم طرف با يکي تصادف کرده . . .
تو تصادف هيچکدوم چيزيشون نشد ، بعد
.
.
.
.
.
.
.
پياده شدن همديگرو مث سگ زدن ، راهي بيمارستان شدن :|
یعنی آخ.ونده برنامه ی سمت خدا بگه آقای مجری من مادرتو گا.ییدم.(sm2)
مجریه صداشو نازک میکنه،یه لبخند میزنه،میگه مادرمو؟ا،لله اکبر حاج آقا،احسنتم.