چی شده صادق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده صادق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
دلم خوش نیست غمگینم (sm50)
چه تنهایی غمگینی
بازی با نفتشو داخل آپ نود 1-1 مساوی زده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش میزدم برد سپید رود و امتیاز بهتری میگرفتم
ولی خوشحالم سپیدرود برد
نظرمحمدی جداشده از تیم یا هستش؟
...(sm50)
خونه پر از رنج سکوته وای دلم تنگه (sm172)
پشت سر پلها شکسته پیش رو نقش سرابیست (sm50)
(sm50)
من از آینده ی بی تو
من از هر ثانیه بی تو میترسم
هنوز خیلی دوست دارم
از اینکه اینو ندونی میترسم
داری بی من کجا میری
از اینکه تنها بمونی میترسم
میترسم میترسم برگرد عشقم
تو بی من نمیتونی بمونی
هنوز اونقدر تو رو میخوام
که نذارم دور بمونی برگرد عشقم
تو بی من نمیتونی بمونی
هنوز اونقدر تو رو میخوام که نذارم
دور بمونی برگرد عشقم
برگرد عشقم من از فردای این خونه
از هرچی که بینمونه میترسم
یه نشونه از جای خالیت
از این نشونه میترسم من از این جای خالی
که نباشی خالی میمونه
میترسم میترسم میترسم
برگرد عشقم تو بی من نمیتونی
بمونی هنوز اونقدر تو رو میخوام
که نذارم دور بمونی برگرد عشقم تو بی من
نمیتونی بمونی هنوز اونقدر
تو رو میخوام که نذارم دور بمونی
برگرد عشقم برگرد عشقم برگرد عشقم
تو بی من نمیتونی بمونی
هنوز اونقدر تو رو میخوام که نذارم
دور بمونی برگرد عشقم تو بی من
نمیتونی بمونی هنوز اونقدر تو رو میخوام
که نذارم دور بمونی
برگرد عشقم برگرد عشقم(sm81)(sm50)
برد سپیدرود خیلی احتمالش بیشتر بود چون با تعویض کادر فنی باید می بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف این تیم ریشه دار سقوط کنه اونم از دسته دو کشیده بالا خودشو ب کمک هوادارها و بدون هیچ پولی
برعکس ملوان که کلی ساپورت شد این همه سال بعد تا ی سال بهش نرسیدن سقوط کرد و امسالم که نمیتونه بیاد لیگ برتر چون تیمای دگه دارن هزینه میکنن
اره جدا شده و الانم امید روانخواه هستنقل قول:
توام کردی ما رو (sm2)
دوستان عزیز بابک و صابر میثم ساسی آقا هر کدام یه آلبوم یه آهنگ بهم معرفی کنید برم گوش بدم
حوصله م سر رفت ازین سکوت
(sm98)
سخنان بزرگان : برد سپیدرود خیلی احتمالش بیشتر بود چون با تعویض کادر فنی باید می برد
(sm50)
خوبه ولی زیاد می شنیدم اینا رو یه موقع آهنگاش تکراری شده برام حال نمیده از معین درار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ۵تا بازی رو باخته باشی و تیم بره تو بحران مالک جدید معرفی بشه فشار هوادار زیاد باشه و کادر فنی تغییر پیدا کنه همه انتظار برد دارن و بایدم می برد اونم تو خونه(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو شناسنامه ی لیلا گوش کن.آلبوم تصویر
اصن با معین و امید ارتباط نمی گیرم اهنگاش یه جور حسی نمیده بهم
شاید به خاطر این باشه که یه وقت زیاد گوش دادم .
ها این شدا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خوب بود ولی بیشتر باید گوش بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم بگا دادن روان خواه رو گذاشتن ی کیسه بی تجربهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جملتو پس بگیر (sm120)
مهستی - وداع در اوج (sm172)
صدا،صدا بود وقتی که میخوندی
کار روزگار بود رفتی و نموندی (sm81)
چطور یه تیم ادعا می کنه پرطرفدارترین تیم آسیاست ولی حتی یبارم قهرمان آسیا نشده (sm29)
(sm27)
(sm50)
تو همش آن لاین بری
فـــراموشـــش کــــن
مثــل یه آلــزایمـری . . . (sm50)
اونم یه آدمـه خــب
تسلیم هورموناشه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکی نرو (sm2)
سهند اواتارت رو مخه (sm2)
نمیدانم چیه یه ساعته دارم میخندم (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm25)