یه رمان از دی جی کالا خریدم با پست تیپاکس 4 روزه هنوز نرسیده ! عجب غلطی کردم با تیپاکس سفارش دادم ! نه میشه رهگیری کرد نه میشه فهمید کی میاد ! کاش همون پیشتاز سفارش میدادم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه رمان از دی جی کالا خریدم با پست تیپاکس 4 روزه هنوز نرسیده ! عجب غلطی کردم با تیپاکس سفارش دادم ! نه میشه رهگیری کرد نه میشه فهمید کی میاد ! کاش همون پیشتاز سفارش میدادم (sm81)
اعلام کاندیداتوری کانیه وست برای ریاست جمهوری امریکا (sm2)
2020 نه الان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزنامه های اونجا نوشتن : آیا کارداشیان بانوی اول آمریکا می شود ؟ (sm2)
امینم میشد بنظرم میشد(sm50)
(sm2)اشترم تک اهنگای گروه اریان رو نمیزنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسلام ستیز شده واسه من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گذاشتن آلبوم توماس بیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)فیس رفتن شده جزو مصائب